Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Quoted post


Musafir

#18 Re: Re:

2014-02-12 08:00

#17: azi sunt doar musafir... - Re:

Stimati Comentatori, avand in vedere ca aceasta "minunata" petitie este singurul loc in care se poate discuta multilateral pe aceasta tema, propun sa renuntati la acuzatiile generaliste lipsite de argumente.

Banii sunt ceea ce fac societatea noastra sa se miste. Foamea de bani exista si in randul arheologilor(subfinantati, prost platiti, nemotivati etc.) dar si in randul hobby-stilor care si-ar dori bani de benzina, un aparat mai bun, bocanci noi, etc. Daca tot considerati ca acest hobby alimenteaza foamea de bani, luati un caz singular, oricare. Verificati de cate ori a primit un detectorist bani pe obiecte(si cat).  Veti vedea ca nu sunt tezaure la fiecare pas.

Personal consider petitia moarta din fasa la felul in care este formulata, dar as dori sa profit de sectiunea comentarii, daca ceva mai bun nu exista.

Raspunsuri


Musafir

#20 Re: Re: Re:

2014-02-12 08:06:20

#18: - Re: Re:

Hobby-ul îl văd ca o a doua meserie... lar la noi arheologia e singura, eu vreau bocanci buni la muncă (nu la hobby), eu vreau GPS de mână la muncă, nu ca hobby, eu vreau bani de mâncare și bani de transport, nu căruță și cort... istețul lui pește.... ai ani de viață, dar minte ... de materialist. Nu dă norocul să sară unul în aer cu o bombă, poate așa vă mai calmați...