Asteptam DNA sa poposeasca si pe la CSM!

Quoted post


Musafir

#68

2014-02-07 20:05

Oricum DNA-ul nu va face nimic in cazul judecatorilor revocati de la CSM. Cred ca toti de la DNA sunt loiali lui Basescu si, implicit slugilor acestia pentru ca DNA este asemeni celor din Mafie , adica acestia fac ca operatiunile ilegale sa le "spele" ca mai apoi acestea sa devina legale. M-am saturat de statul Roman care forteaza practic oamenii de afaceri sa gaseasca modalitati de ocolire a legislatiei deoarece cei ce sunt onesti vad cum cei ce nu platesc deloc scapa nepedepsiti , acest fapt incurajand pe tot mai multi sa eludeze legea pentru ca oricum nu vor pati mai nimic iar cand vine cel de la "fisc" ori alta autoritate de contro; nu pleaca pana cand nu da o amenda pe langa faptul, ca de multe ori mai primeste "mici atentii". Daca ar fi mai multi oameni care sa aiba curaj sa se opuna "sistemului putred" poate ca acest popor mai are o sansa. BRAVO INITIATOAREI PETITIEI SI SPER CA ACEASTA SA NU FIE STIGMATIZATA DE COLEGII DE BREASLA CI APRECIATA DE ACESTIA.

Raspunsuri


Musafir

#238 Re:

2014-02-10 21:01:26

#68: -

¿ Ma intreb , cat " personal " din LUMEA JUSTITIEI , poate sta cu fruntea sus si nu se lasa ingenucheati , de operatiunile false si ilegale produse in sistem ? Cati dorm linistiti ca-si indeplinesc justitiarul JUST , in aceasta lume injusta ??

Domilor justitiari , va intreb : - Aveti constiinta ?

- Uniti'va cu cei curajosi , neanfricati si loiali ADEVARULUI SUPREM - J U S T I T I A  " JUSTA " !!!

Scoteti'va capetele de struti din " nesimtirea justitiei " , ridicati'va demnitatea la RANG DE ADEVARATI JUSTITIARI , fiti curajosi si neanfricati si uniti'va ... - numai asa  demonstrati  ceea ce santeti .