Remunerarea prof. prim. de la clasele cu pred. în lb. minorităţi

Quoted post

SZÉKELY RADAR

#6 KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

2014-02-01 17:58

VALÓBAN A TORJAI IGAZGATÓ INDÍTVÁNYOZTA, HOGY NE FIZESSÉK A ROMÁN ÓRÁKAT? EGER VÁRÁNÁL MIT KAPOTT HEGEDÜS A HAZAÁRULÁSÉRT? HA VALAKI TUDJA. HOGY MIT ÉRDEMEL AZ ILYEN ÍRJA MEG NEKEM ÉS ANNAK IS AKI ELKÖVETTE EZT A LÉPÉST A MAGYAR TANÍTÓK ELLEN. FFUUUJJJJJJJJ

Raspunsuri


Musafir

#8 Re: KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

2014-02-01 18:55:49

#6: SZÉKELY RADAR - KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

Ha ez igaz, a fejsze nyelének szerepét játszotta a torjai iskola igazgatója, és csak idő kérdése volt, mikor kerül ki sorainkból egy olyasvalaki, aki bársonyszékét féltve, fészemével a tanfütyülőségre - persze, közvetve a román tanügyminiszterre -, pislogva, remegve, nyüszítve mardos azokba, akik őt annak idején hozzásegítették a piedesztálhoz. Kitűnő janicsármunkát végzett, fogadja legmesszebbmenő megvetésünket, akárki is volt, aki ezt a lépést megtette!


Musafir

#14 Re: KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

2014-02-03 06:12:52

#6: SZÉKELY RADAR - KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

Igen, ő volt... A torjai pedagógusoknak nem fizette a "nekikjárót", majd miután a szakszervezet által beperelték, foggal-körömmel harcolt a kollégái ellen. Egyre gyakarabban jut eszembe Lázár Ervin írása a Gyere haza, Mikkamakká!-ban: "Hiába is menekülnétek. Körül vagytok zárva. Bármerre futtok, a pomogácsok kezére juttok." Szégyellje magát, "igazgató úr!"

Ezel...

#22 Re: KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

2014-02-04 18:09:04

#6: SZÉKELY RADAR - KI VOLT A HAZAÁRULÓ ?!

A Ceausescu rendszerben a Securitatenak dolgozott, azok a diakok kellene koszonetet mondjanak  neki, akiket agyba-fobe vert tornatanarkent, nem tudom kibirna-e.Kulonben is nem magyar, hanem urmosi cigany a szarmazasa, vannak emberek meg akik az egesz nyamjat ismerik.