Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

un pacatos

#16354 de neinteles

2014-02-01 15:05

O tara atat de bogata cu oameni atat de saraci, de necrezut ,anticristi astia care conduc tara nu au dumnezeu ,ne vor termina cu totul , omenirea se indreapta cu pasi repezi spre piere si noi stam si ne balacarim ca ala a facut ca celalalt nu a facut.Dar cine a facut ceva pentru tara asta,pentru industrie ,economie in ultimi 23 de ani? Nimeni bineintele si nici nu sant oamenii competenti sa preaia fraiele tarii ,pentru ca ai mananca HIENELE.Uitativa in jur cati oameni competenti ,calificati ,culti sant lasati sa conduca? Niciunul bineinteles.Santem blestemati si trebuie sa ne ducem crucea.Parintele Iustin Parvu a preziz un dezastru la 12 luni dupa moatrea sa ,dei au trecut 6 luni ,mai avem 6 si asta este.Cine are minte sa ia aminte zicea cineva. http://www.certitudinea.ro/articole/credinta/view/previziunea-politica-a-parintelui-justin-parvu-12-luni-de-libertate-si-vine-urgie

Raspunsuri


Musafir

#16393 Re: de neinteles

2014-02-01 18:22:36

#16354: un pacatos - de neinteles

RASPUNS

>O tara atat de bogata cu oameni atat de saraci, de necrezut"

Da-mi voie sa te contrazic. O tara atat de bogata cu oameni atat de slabi ca sa nu zic altfel, de necrezut.

Totul pleaca de la mentalitatea omului de rand(a noastra). Atata timp cat ne vom duce la vot sub impulsul pupaturilor lui Calea si a altora ca el , sub impulsul sacosei cu ce dracului o fi in ea , atata timp cat nu suntem in stare sa avem atitudine , ne meritam cu varf si indesat soarta.

Fa un exercitiu de imaginatie si imagineazati ca de maine Romania va fi populata si condusa numai de nemti. Oare ce se va intampla cu aceasta tara peste 10 ani?

Imagineazti ca Germania de maine, va fi populata numai de romani. Oare ce se alege de aceasta tara in 10 ani?