Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

"je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice !

#36266 Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:20

#36265: Heil Hitler - Re: Re: Lipsa de perspectiva

Stii ce-nseamba securist sau vorbesti din auzite ?

Nu mai abuza de "..." si du-te la scoala sa inveti, cand oi deveni major te bati cu cine vrei tu, inclusiv cu tine, pana atunci mama-ta stie cat aberzi pe net in loc sa studiezi?

O intrebare retorica...

Raspunsuri

Heil Hitler

#36267 Re: Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:26:18

#36266: "je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice ! - Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

Cum sa nu stiu ma prostule ce este un securist. In cazul de fata avem de a face cu diversionisti vanduti sistemului. Acestia incearca din rasputeri sa discrediteze pe cei care vin cu idei si se opun sistemului, apeland la diverse etichete. Acestia incearca din rasputeri sa distraga atentia cititorilor de la discutia de baza, care incrimineaza sistemul ticalosit..etc Daca mai vrei iti mai explic.

Marius

#36268 Re: Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

2014-01-26 19:26:27

#36266: "je"="heil hitler"="eu"=acelasi minor prostut si fara drept de vot ce are opinii politice ! - Re: Re: Re: Lipsa de perspectiva

o fi minor fara drept de vot, dar cel putin are argumente solide in expunerea sa, nu doar invective si lozinci ieftine ca in cazul tau.

El cel putin are o parere pe cand tu nu  ai nici una, doar repeti non stop ca un spalat pe creier aceleasi lozinci expirate auzite la Badea si Gadea.