Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#29275

2014-01-19 11:34

Prieteni dragi:
aveți parte de susținerea noastră, a oamenilor simpli, a celoc care ne simțim reprezentați de tot ceea ce faceți; va rog, folosiți această putere, exploatați-o (dacă-mi permiteți a spune) in cel mai bun fel, astfel încât cosmarul basescu sa se termine!
basescule traianule:
tu știi, simți ca se apropie ziua cand va trebui sa dai socoteală pentru TOT ce ne-ai făcut (si acest TOT rău este mare si mult și toți românii avem viețile marcate- probabil si copii noștri la fel); precedentul este creat, l-ai folosit, tiparul nu te surprinde când îți spune ca vei ajunge la pușcărie cu cel puțin 3 (trei, in 'la mea, TREI!!!) sentințe pe viață.
personal îți promit că voi avea grijă sa te urască încă 5 generații dupa mine, să-ți fie batjocorit numele așa cum meriți!
Prieteni dragi:
mă întorc la voi, căci vreau sa închei cu gânduri frumoase; știu si am încredere ca nu veți avea pace pana cand nu se va termina cu dictatura. dar, sper ca știți că lupta voastră va continua și după; voi lupta să o continuați și veți vedea că mai mulți, mai mult ne vom încrede in voi.

cu stimă, respect și deosebită considerație (nu-ndrăzni să te simți băse javră!),
george mladin

Raspunsuri


Musafir

#29319 Re:

2014-01-19 11:43:20

#29275: -

Minunat.

Respect!