Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#9748 Vrăjitoarea Cati de la Mărăcineni şi-a primit inapoi bunurile confiscate de DIICOT 2012-04-09

2014-01-17 07:46



În urmă cu două săptămîni, DIICOT Buzău a efectuat o serie de percheziţii şi reţineri ale vrăjitoarelor din judeţ, situaţie în care şi lui

Cati de la Mărăcineni i-au fost confiscate bijuterii şi bani însumînd aproximativ 400.000 de euro.

Atunci, vrăjitoarea cotroceană a sunat, imediat, la Elena Udrea, cerîndu-i să intervină să-i fie înapoiate atît bunurile, cît şi banii confiscaţi.

Ţiganca avea să primească totul înapoi vineri după-amiază. Surse din preajma Elenei Udrea ne-au informat că sîmbătă, pe la prînz, Cati a sunat-o pe Nuţi să îi mulţumească.

Discuţia a durat circa 5 minute, iar Udrea a invitat-o să se vadă cu ea peste cîteva zile.

Cît despre mulţumiri, Udrea i-a spus lui Cati că nu ei îi trebuie adresate, ci „ştie ea cui”, adică lui Traian Băsescu.

Vrăjitoarea Elenei Udrea
Marțea trecută, la RealitateaTV, în emisiunea Realitatea te privește, un Vadim plin de clăbuci a spus o chestiune incredibil-credibilă: Elena Udrea merge la vrăjitoare.

O anumită vrăjitoare. Perversa, malefica, întunecata și funesta Cati din Mărăcineni.

Nu era prima oară. Iată ce se poate pescui de pe net, din ziarul Tricolorul, al lui Vadim, ediția din 9 aprilie 2010: „Sîmbătă seara, amanta prezidenţială Elena Udrea a făcut o vizită la Mărăcineni, la vrăjitoarea Cati – de fapt, o escroacă nerușinată, care o mulge de bani sub pretextul «magiei negre», menită să satisfacă poftele ei, dintre care cea mai importantă este aceea de a-l vindeca pe Bolnavul Naţiunii de cancerul ce îi mistuie organismul. Din SUV-ul negru, marca Audi Q7, folosit la astfel de deplasări de boarfa arabilor cazaţi la Intercontinental în anii ’90, Nuţi Spaima Puţii a descins la vila vrăjitoarei din localitatea buzoiană, însoţită de mama sa, Maria Udrea, precum și de un ofiţer SPP, care, mai nou, o însoţește pretutindeni pe rapandulă, pentru a-i asigura protecţia“.

A doua zi, un echipaj Kamikaze a pornit la drum. Mărăcineni e acel sat de la ieșirea din orașul Buzău, devenit celebru pentru că Băsescu a venit de vreo 16 ori pentru a forța reconstruirea rapidă a podului de pe DN2 luat de ape.

Influența teribilei vrăjitoare se simțea în tot Mărăcineniul. Vrăjile ei puternice făcuseră ca oamenii să uite de persoana ei, astfel încît să nu poată da detalii presei. Am întrebat la o farmacie de pe drumul național. Farmacistul habar nu avea. O tînără fată lîngă care am oprit ne-a privit uluită. Am întrebat o doamnă tînără și grasă, semiromă, care tocmai își plimba copilul cu căruciorul. Avea informații că ar fi o ghicitoare prin sat, dar jura că nu o cheamă Cati. „Eu am trăit în țigănie în București și, vorba aia, știu cum e. Nu sînt vrăjitoare bune aici. E una la vreo 30 de kilometri.“

Am intrat într-un butic. Vînzătoarea habar nu avea, dar a avut prezența de spirit să ne arate o clientă care tocmai se pregătea să plece. Clienta, o tînără slăbuță, care avea și ea problemele ei – soțul îi fusese spulberat pe trotuar cu un an-doi înainte de un buzoian care acum refuza să îi plătească pensie alimentară copilului –, o știa perfect, dar ne-a atenționat că e cea mai proastă ghicitoare din lume, care folosește niște cărți de joc decupate din ziare, și nu cărți profesioniste de Tarot, și care ia banii numai de la proaste. În sfîrșit, ne-a spus adresa.

Marea întîlnire cu vrăjitoarea lui Băsescu și a Elenei Udrea

O casă destul de pricăjită, care ar face-o de rușine pe orice vrăjitoare serioasă. Poarta se deschide și apare o femeie despletită, într-un halat descheiat jos destul de mult, cam fără dinți în gură. Ea e marea Cati a lui Udrea. Neagă tot, dar pare superflatată că a fost băgată în seamă.

„Vadim nu e sănătos la cap. Probabil are ceva la creier. Dacă-i aflu numărul, dă dracii-n el. Mă gîndeam să-l aleg, dar nu vedeți că nu-i sănătos? Pe Băsescu l-am mai văzut prin Buzău, dar pe femeia aia (Elena Udrea, n.r.) niciodată. Zicea (Vadim, n.r.) că soțul meu e șchiop. Soțul meu nu e șchiop, e un domn, a fost șef de coloană 27 de ani.“ Apare o mașină pe stradă. Înăuntru sunt soțul și ginerele. Soțul coboară. Nu e șchiop. Pare și el flatat-rușinat de faptul că a intrat în atenția opiniei publice. Stă puțin și dispare în casă. Rămînem iarăși în poartă cu doamna Cati. Aflăm că ea, de fapt, e o alegătoare de-a lui Geoană, care nu prea îl place pe Băsescu. „Eu dau numai în cafea și doar la ei mei.“

Cam așa a fost întîlnirea cu doamna Cati. Am mai întrebat două vecine pe stradă, pentru că întotdeauna vecinele știu tot, dacă au văzut vreodată vreo mașină bengoasă la doamna Cati sau vreo coloană de SPP. Nu văzuseră. „Dar strada noastră are două ieșiri. Putem noi să știm noi dacă a fost? Nu putem.“ (Alexandru Vărzaru)

Raspunsuri


Musafir

#39093 Re: Vrăjitoarea Cati de la Mărăcineni şi-a primit inapoi bunurile confiscate de DIICOT 2012-04-09

2015-11-28 21:25:14

dfffgg

#39119 Re: Vrăjitoarea Cati de la Mărăcineni şi-a primit inapoi bunurile confiscate de DIICOT 2012-04-09

2018-06-08 02:04:48

#9748: - Vrăjitoarea Cati de la Mărăcineni şi-a primit inapoi bunurile confiscate de DIICOT 2012-04-09  

Doamna Gabriel Katherine din România m-am căsătorit cu domnul Patrick, care este om de afaceri, când m-am căsătorit cu el după ce am avut 2 copii pentru el, a fost duminică când l-am văzut vorbind cu o doamnă și după aceea a început să acționeze cumva, când i-am întrebat el mi-a spus că este fosta prietena înapoi la școală, după care soțul meu a început să rămână târziu, când l-am întrebat de ce mi-ar minți, după o lună de când mă divorța, trăiau într-o singură apartamentul de aici casa mea și ei trăiesc bine, dar încă mai iubesc soțul meu și am nevoie de el înapoi în viața mea, au fost împreună, așa că am venit în contact cu dr. Sacre care a aruncat o vraja pentru mine și el sa întors la mine toate vă mulțumesc pentru că este de ajutor, contactați-l pe e-mail Sacretempleofpowergmailcom sau sunați sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor și el vă va ajuta să vă întoarceți iubitul