Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Xena

#17014 Re: Re:

2014-01-11 14:12

#16995: Absolventa Stiinte Politice in SUA - Re:

Nu, nu ar trebui sa intelegem ca semneaza aceeasi oameni fara intrerupere, ar trebui sa intelegem ca unii incearca sa isi protejeze identitatea in fata celor celor care fac asemenea comentarii!

Dupa cum stiti cand ati semnat petitia vi s-a cerut o adresa viabila, unde sa vi se comunice activarea  semnaturii!

Ati avut deasemenea si optiunea de a va afisa/sau nu, numele pe site!

inclusiv dvs, semnati cu: "absolventa" ..., de ce nu cu numele personal, cel real si nu unul ales la intamplare?

De ce oare?, ne putem pune si noi aceasta intrebare, nu?

 

Raspunsuri

Absolventa Stiinte Politice in SUA

#17172 Re: Re: Re:

2014-01-11 14:52:41

#17014: Xena - Re: Re:

inclusiv dvs, semnati cu: "absolventa" ..., de ce nu cu numele personal, cel real si nu unul ales la intamplare?

Imi face placere sa va raspund, draga Xena--spuneti-mi va rog, acesta e numele dvs de familie sau prenumele dvs? :) Mi se pare destul de ironic sa vad ca ma trageti de maneca pentru faptul ca am un nume "ales la intamplare". De fapt, numele meu este o caracterizare si nu e chiar ales la intamplare. Pe cand Xena.... spuneti-mi, e in reluare pe ProCinema sau de unde v-a venit ideea? Cumva la intamplare sau chiar va considerati amazoana? :)

 

Eu nu am semnat aceasta petitie pentru ca nu sunt de acord cu ea, motiv pentru care am si intrat sa fac un comentariu care vad ca a luat amploare. Am intrat sa fac un comentariu in momentul in care am auzit la Stirile Antena3 ca s-a facut o petite in numele poporului roman--o afirmatie care m-a indignat indeajuns de mult ca sa ajung sa ma implic intr-o dezbatere inutila, care nu are nimic de-a face cu comentariul meu original (pe care nu stiu cati oameni l-au inteles). Mai mult, comentariul pe care l-am facut eu initial era legat de legitimitatea acestei petitii, asa cum a fost facuta, si nu a continut nici un fel de comentariu derogativ la adresa oricarui semnatar. Spuneti ca semnatarii anonimi au vrut sa-si protejeze identitatea in fata celor care fac "asemenea comentarii" asa ca va rog aratati-mi ce comentarii am facut eu de care ar trebui sa se fereasca orice semnatar.

 

Avand in vedere faptul ca ofer un punct de vedere opus, nu mi se pare prudent sa-mi fac numele public, dat fiind faptul ca sunt destul de multe manifestari violente pe acest forum (vezi injurii, amenintari etc). Putini sunt cei care au rabdare sa citeasca si sa inteleaga un argument contrar opiniei lor--vezi membrul care m-a facut "basista" desi nu am facut absolut nici un comentariu in legatura cu Basescu.

 

In schimb, cum i-am mai raspuns unui membru care m-a acuzat ca mint in legatura cu certificarile profesionale, sunt mai mult decat dispusa sa imi fac numele cunoscut la un nivel mai limitat sau personal. Deci, daca va intereseaza sa continuati discutia, astept sa-mi spuneti adresa dvs de e-mail.