Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

MUSAFIR

#6402 Re:

2014-01-09 21:43

#6311: -

Stimate .musafir vad ca ai vocabular inseamna ca esti un pic mai in varsta. Spune si mie CE INSEAMNA ADEVAR?

Raspunsuri


Musafir

#6420 Re: Re:

2014-01-09 21:45:03

#6402: MUSAFIR - Re:

Dan Tapalaga :"Asadar, nu instrumente basiste, anchete politice, razbunari, ci anchete independente. Asta spunea Ponta acum o luna la Euronews despre institutiile anticoruptie, pentru a relua o luna mai tarziu razboiul cu toate aceste institutii in incercarerea de a le demola cat mai repede.

Acesta nu se mai poate numi nici macar dublu discurs, ci o continua bataie de joc la adresa Occidentului si opiniei publice interne, un mod grosolan de a incerca sa-i pacaleasca pe toti. Ponta spune afara ce doreste fiecare sa auda pentru ca in tara sa actioneze exact pe dos, la vedere, in beneficiul coruptilor si impotriva statului de drept. Acest tip de duplicitate maxima a devenit cancerul democratiei romanesti.

P.S. Indiferent pe unde va fi umbland premierul Ponta vineri si sambata, ar mai putea salva ceva din premier sarit de pe axa occidentala cautand totusi un motiv sa revina cumva asupra gestului stupefiant de a intoarce spatele inaltului oficial american si sa gaseasca timpul necesar unei intrevederi importante."