Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Roman liber

#5391 Re:

2014-01-09 21:05

#1: -

dar ce mai face Basescu acum? Sunteti toti orbi sau nu vedeti cine este la putere????

Mai uitati-va si la alte posturi de televiziune (nu la B1si Antena 1-3). E manipulare ceea ce fac realizatorii de pe aceste posturi. Asta le e tema si nu se discuta, se executa! Depinde cine-i plateste!

Incercati ceva si fara Basescu sa vedem daca va iese cum ar fi ceea ce a promis USL in campanie: un trai mai bun pt romani, nu impozite taxe accize  mai mari. Mai va amintiti? Si, nu sunt pro Basescu!!! Urasc doar ca totul se raporteaza la Basescu. Mai exista si altii care de fapt au fraiele tarii asteia pe maini si cu toate astea nu fac NIMIC!

In acesta seara dupa porcaria asta cu OBAMA, de parca l-ar durea capul pe ala de Romania si de petitiile noastre, scot din grila de programe ANTENA 3 unde se mananca rahat pe o gramada de bani. PENIBIL!

Raspunsuri

maria - oradea

#5912 Re: Re:

2014-01-09 21:19:39

#5391: Roman liber - Re:

sa-ti fie rusine, ptr. toate magariile pe care le-a facut regimul lui Basescu, cu toate categoriile sociale din tara asta esti alaturi de ei. Rusine sa-ti fie. Nu ai curaj si coloana vertebrala, te semnezi cu ROMAN LIBER. uita-te in continuare la B 1 si celelalte canale.