Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#13836 GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU ... SI FRINCU IL "DA IN GAT" PE CERNEV!

2013-12-08 18:24

#13833: - GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU: Printre subiectele discutate cu sindicaliştii Oltchim

PRIMARUL A DECLARAT CA "a reuşit să aplaneze acest conflict de muncă şi să creeze premisele pentru ca acest protest extrem să se încheie" IAR LA O ZI DUPA ACEASTA DECLARATIE SI DUPA INTALNIREA DE LA BUCURESTI sa dovedit ca a avut dreptate - GREVA S-A INCHEIAT fara ca salariatii sa obtina ceea ce doreau!

COMUNICAT DE PRESA POSTAT PE SITEUL PRIMARIEI MUNICIPIULUI RAMNICU VALCEA: http://www.primariavl.ro/201312043036/primaria-municipiului/directii-si-servicii-ale-primariei/compartimentul-cultura-sport-si-tineret/primarul-emilian-francu-i-a-convins-pe-grevistii-foamei-de-la-oltchim-sa-renunte-la-pretes.html

 

http://www.primariavl.ro/images/gathumbs/527x350/media/k2/items/cache/bcc064ecec...

Primarul Emilian Francu i-a convins pe grevistii foamei de la Oltchim sa renunte la protestul extrem

Primarul Emilian Frâncu a fost marţi prezent pe Platforma Chimică unde, după discuţiile avute cu salariaţii de la Oltchim intraţi în greva foamei, a reuşit să aplaneze acest conflict de muncă şi să creeze premisele pentru ca acest protest extrem să se încheie. Edilul-şef a susţinut, în dialogul avut cu toate părţile implicate, solicitările salariaţilor Oltchim, printre care reducerea numărului de directori, reducerea numărului de autovehicule utilizate exclusiv şi individual de conducerea societăţii, alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală, achitarea unor obligaţii salariale restante şi altele. Cu aceeaşi ocazie, primarul Frâncu a discutat şi despre buna întreţinere a pasarelei de acces pe platforma industrială, în cel mai scurt timp şi în condiţii meteo favorabile această structură rutieră urmând să fie reabilitată de Direcţia Administrării Domeniului Public.

Raspunsuri


Musafir

#13839 GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU ... SI FRINCU IL "DA IN GAT" PE CERNEV!

2013-12-08 18:36:58

#13836: - GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU ... SI FRINCU IL "DA IN GAT" PE CERNEV!

Nu au obtinut plata salariilor dar poate au obtinut ceea ce a spus Frincu ca au cerut si, citez: alocarea unui autoturism pentru activitatea sindicală ... şi altele (pe care nu le cunosc grevistii dar poate le cunoaste Cernev si "broscoiul" ala din poza,  imbracat in pufoaica).


Musafir

#13845 Re: GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU ... SI FRINCU IL "DA IN GAT" PE CERNEV!

2013-12-08 19:57:01

#13836: - GEREA NE MINTE SI NE ABURESTE DIN NOU ... SI FRINCU IL "DA IN GAT" PE CERNEV!

MAI BINE VENEAU CHINEZII DE CAT PRIMARUL FRANCU, ERA MULT MAI BUNA SI MAI NECESARA COMUNICAREA CU EI SI NE INTELEGEAM MAI BINE CU EI. TRAIASCA TARA BUNA SI PRIETENA CHINA, CA AI NOSTRII CHINEZI DELIREAZA SI BAT CAMPII !!!! VRAJELILE SI TAMPENIILE CHINEZILOR NOSTRII....BLA BLA BLA SI LA LA LA LA.......