Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#11305

2013-11-08 09:46

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2012/09/21/cornel-cernev-oltchim-pentru-repornirea...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cernevuvuzelaa.......GROPARUL, MINCINOSUL, IMBARLIGATORUL, EXCROCUL, DEZINFORMATORUL, SIFONARUL, FARISEUL, LINGAUL, PUPINCURIST ODIOS HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!

 

 

#11265: - LUPTA SINDICALA: PROMISIUNI, AMENINTARI, SANTAJ. IDEI - LIPSA!

Domnule Director General Marius Pirvu

Pentru ca speram ca urmariti sau ca sunteti informat despre tot ceea ce se scrie pe aceasta petitie - va rugam sa puneti capat presiunilor exercitate de catre sindicatul Victoria pentru atragerea (racolarea) de noi membri.

Pentru a va convinge ca ceea ce spun este adevarat, cereti sindicatului Victoria lista membrilor de sindicat (eventual ultimele inscrieri) si convocati-i pe acesti membrii individual (prin sondaj sau in ordinea descrescatoare a datei de inscriere in sindicat) la o discutie cu privire la cele de mai sus semnalate.

Nu credem ca un lider de sindicat trebuie sa foloseasca santajul, amenintarile sau sa uzeze fara drept de promisiuni fara acoperire (gen: daca te inscrii la noi iti asiguram locul de munca; daca te inscrii la noi te facem maistru, sef de sectie / serviciu - dupa caz; daca te inscrii la noi te incadram intr-o categorie superioara; etc.) pentru ca astfel de promovari nu pot fi facute decat de comnducerea societatii.

Este bine sa difuzati un comunicat in sectii si servicii si sa va deziceti de astfel de actiuni care, altfel, vor da impresia salariatilor ca au girul dumneavoastra.

La combinat Cernev si "compania" au transformat lupta sindicala intr-un proces de racolare a membrilor de sindicat prin promisiuni (gen: daca te inscrii la noi iti asiguram locul de munca; daca te inscrii la noi te facem maistru, sef de sectie / serviciu - dupa caz; daca te inscrii la noi te incadram intr-o categorie superioara; etc.), prin amenintari si prin santaj.

Sindicatul Victoria se transforma intr-o sleahta de aplaudaci condusi de un lider marunt (El lidero minimo).

Raspunsuri


Musafir

#11308 Re:

2013-11-08 11:00:13

Domnul Director deja a luat masuri !