Spune NU preturilor practicate de FANY!

Quoted post

Rodica Chezan

#37 Re: Ovidiu Kiss

2011-05-21 15:39

#35: Ovidiu Kiss - Ovidiu Kiss

Daca-mi permiteti D-le Kiss, nu vad de ce ar trebui sa dansam doar pe muzica impusa de altii. Tind sa cred ca nu cunoasteti semnificatia cuvantului democratie:

DEMOCRAȚÍE s.f. Formă de organizare și conducere politică a societății în care puterea supremă este exercitată de popor. [Gen. -iei, var. democrațiune s.f. / < fr. démocratie, it. democrazia, cf. gr. demokratia < demos – popor, kratos – putere].

(preluat de pe : http://dexonline.ro/)

Asadar,d-le Kiss, am tot respectul pentru "petitionistii" ,cum ii numiti dumneavostra, care au pretentia unui transport in comun in care raportul calitate/pret sa fie onest si care nu se raporteaza la "tigania din maxi-taxi-urile din sudul si estul indepartat (de civilizatie) al Romaniei... 

http://tramclub.org/images/smiles/icon_evil.gif...

" (mi-am permis doar sa iau un citat).

Si daca s-au achizitionat apartamente si garsoniere in Floresti pentru ca au fost mai ieftine decat in Cluj, meditati putin inainte sa fiti rautacios. Majoritatea celor carora "le-a convenit pretul mai mic" sunt tineri care ATAT si-au permis. Sunt convinsa ca visul lor de o viata nu a fost sa locuiasca cu parintii ci sa aiba propria casuta.

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2011-06-25 21:09:54



Musafir

#119 Re: Re: Ovidiu Kiss

2011-06-25 21:14:36

#37: Rodica Chezan - Re: Ovidiu Kiss 

 Sunt de acord cu doamana ,si eu am 28 ani si impreuna cu sotul meu am reusit sa ne luam cu prima casa un ap in floresti care in cj nici macar nu visam sa il avem,asa ca dl.kiss este liber sa isi spuna parerea dar va rog nu fiti rautacios ca ,,traim intr-o tara unde nu ai dreptul la absolut nimic doar daca esti cineva si te tine buzunarul...pur si simplu isi bat joc de oameni ...in rest nu ai ce sa mai spui!!!