Spune NU preturilor practicate de FANY!

Rodica Chezan

/ #37 Re: Ovidiu Kiss

2011-05-21 15:39

#35: Ovidiu Kiss - Ovidiu Kiss

Daca-mi permiteti D-le Kiss, nu vad de ce ar trebui sa dansam doar pe muzica impusa de altii. Tind sa cred ca nu cunoasteti semnificatia cuvantului democratie:

DEMOCRAȚÍE s.f. Formă de organizare și conducere politică a societății în care puterea supremă este exercitată de popor. [Gen. -iei, var. democrațiune s.f. / < fr. démocratie, it. democrazia, cf. gr. demokratia < demos – popor, kratos – putere].

(preluat de pe : http://dexonline.ro/)

Asadar,d-le Kiss, am tot respectul pentru "petitionistii" ,cum ii numiti dumneavostra, care au pretentia unui transport in comun in care raportul calitate/pret sa fie onest si care nu se raporteaza la "tigania din maxi-taxi-urile din sudul si estul indepartat (de civilizatie) al Romaniei... 

http://tramclub.org/images/smiles/icon_evil.gif...

" (mi-am permis doar sa iau un citat).

Si daca s-au achizitionat apartamente si garsoniere in Floresti pentru ca au fost mai ieftine decat in Cluj, meditati putin inainte sa fiti rautacios. Majoritatea celor carora "le-a convenit pretul mai mic" sunt tineri care ATAT si-au permis. Sunt convinsa ca visul lor de o viata nu a fost sa locuiasca cu parintii ci sa aiba propria casuta.