Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

X-ulescu

#9809 Dezamagire

2013-10-09 19:42

Extraordinari organizatori de miting(o echipa de organizatori specializata in a nu se realiza).
Este posibil sa organizezi un miting fara a anunta membrii de sindicat?Rusinos sa existe asa ceva.Diculoiu si taranul ala de Vancea nu au putut aduna din tot Cartel Alfa,jenantul numar ...(nici nu pot sa spun)de persoane.Sa nu credeti ca spunand acestea,il suspectez pe Cernev ca ar fi in stare sa faca lucruri mai bune.
As dorii sa mai spun ca aceste mitinguri nereusite,fac mai rau dacat daca nu s-ar organiza,deoarece astfel se demonstreaza puterii ca angajatii nu au forta si astfel isi pot continua batjocura.
Astfel toti acesti lideri gaunosi distrug drepturile angajatilor care au fost cu scrificii obtinute cu multe decenii inainte incepand chiar de la inceputul secolului trecut.
Sa vedem ce exemple de sindicalisti avem:
-Mitrea,Ciorbea,Hosu(nu trebuie sa mai spuna nimeni de ce au fost in stare)
-Vancea(cel care a fost deacord ca angajatii Mentchim sa fie disponibilizati cate 29 fara drepturi si ajunge lider judetean Cartel Alfa).
-Diculoiu(un corupt din vremurile trecute cand era obligatorie linistea si acum dvedeste ca nu se pricepe la acest lucru).Valabil si pentru echipa specializata in a nu reusi realizarea de miscari sindicale.
-Cernev(un negru corupt al PPC-ului si cu `buzele pe fundul guvernantilor incat a ramas cu putoarea in gura).Valabil si pentru aghiotantii aranjati prin locuri unde sa poata freca menta si sa-i mai incurce si pe cei putini care doresc sa mai munceasca .
Asa ca dragilor fti optimisti!


Raspunsuri


Musafir

#9827 Re: Dezamagire

2013-10-10 10:26:31

#9809: X-ulescu - Dezamagire

ca sa vezi cum bat unii campii pe aici:

 

-Cernev(un negru corupt al PPC-ului .......).Valabil si pentru aghiotantii aranjati prin locuri unde sa poata freca menta si sa-i mai incurce si pe cei putini care doresc sa mai munceasca .

 

ia spune tu, cu subiect si predicat, cu nume si prenume, cine nu lasa pe cine sa munceasca, si care sunt aia la care faci referire; ca in ceea ce priveste partea cu PCC-ul principala voastra sursa credibila este voceavalcii (un ziar de renume mondial) si aberatiile lu' diculoiu si ionel patrut, maestrul incontestabil al injraturilor de pe petitia de fata - deci, pe asta nu o mai reluam

hai, baga, daca nu, abtine-te

 

PS : "as dori" se scrie cu un singur i

revolutia

#9881 Re: Dezamagire

2013-10-10 17:41:58

#9809: X-ulescu - Dezamagire

suntem optimisti .... nu avem cum sa ne ducem decat in jos :))