VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

Quoted post

Wolfbane

#147 Re: E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Bisericii

2013-10-05 20:00

#144: - E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Bisericii

Nene, esti dus rau. Daca pentru tine neo marxismul reprezinta separarea dintre biserica si stat inseamna ca traiesti pe alta planeta.

Noi, CICA, suntem o tara democratica. Democratia este, insasi prin definitie, reprezentata de separarea puterilor in stat si de toleranta religioasa. Adica, (pentru retardati care se dau intelectuali, asa ca tine), o persoana are aceleasi drepturi ca toti cei ce traiesc in tara respectiva, INDIFERENT de sex, rasa, ORIENTARE SEXUALA, religie, etc.

Din pacate suntem o tara de homofobi, xenofobi, sexisti, rasisiti si tehnofobi. Si cand se gasesc si prapaditi ca tine, care au impresia ca "inteleg" prin neintelegere, nici nu e de mirare ca suntem coada Europei. Avem mai multe-n comun cu "mama Rusie" decat cu lumea civilizata. Si tolomacii ca tine vad asta drept "virtute".

 

Rau e sa fii indoctrinat religios de mic. Esti un exemplu viu de prostie dreasa si sadita de religie.

Parca Dumnezeu insemna iubire. Halal exemplu de "credincios" mai esti. Ca majoritatea religiosilor care confunda credinta cu superstitia de altfel...

Raspunsuri


Musafir

#298 Re: Re: E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Biser

2014-12-24 05:35:52

#147: Wolfbane - Re: E ironic cum acești paraziți vor să îi ”elibereze” pe români de sub ”jugul fascist” al Bisericii 

Mama Rusia este cea în care s-a experimentat pe viu, fără anestezie, materialismul-dialectic a lui Marx. Mii de biserici dărâmate, pângărite, mii de preoţi şi călugări ucişi sau închişi în lagăre, milioane de creştini încarceraţi.Singura religie ateismul.

Somnul raţiunii naşte monştri. iar la aceste revoluţii s-au ridicat sus numai pleava, cei fără cultură şi ştiinţă. Stiinţă nu clamată, ci însuşită.