S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2542 Re:

2013-09-13 17:49

#2539: -

Taci ma ca avertizarea despre care vorbesti este doar o simpla formalitate. Sunt site-uri/bloguri care avertizeaza: "am peste 18 ani si doresc sa merg mai departe / am sub 18 ani si doresc sa nu merg mai departe" (se refera la accesarea propriu-zisa a site-ului. Te asigur ca nimeni nu a dat click pe a doua varianta.

Si-apoi ce treaba am eu cu minorii care acceseaza? E treaba parintilor baiete! Ei le conecteaza calculatorul la internet!

 

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2547 Re: Re:

2013-09-13 19:15:06

#2542: - Re:

Intai de toate, aici nu tipa nimeni ca sa fie nevoie sa recurgi la reducerea la tacere. Singurii care ar trebui sa aiba mai mult bun-simt sunt cei care fac propaganda homosexualitatii.

Mai apoi, da, exista posibilitatea sa optezi in setarile calculatorului, printr-un program special, pentru a nu fi accesate anumite site-uri, insa aceasta setare se face in functie de cateva cuvinte-cheie. Care cuvinte-cheie, evident ca nu apar la accesarea acelui site. In plus, se stie ca cei mai buni hakeri sunt adolescentii, care depasesc in informatie practica (aplicabila) orice adult!

De ex, pt a face o verificare, am incercat sa accesez site-ul cu pricina de pe un calculator care are setari de limitare. Surpriza a fost ca s-a deschis linkul!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...