Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post

Monica Pop

#1181 Moarte la toti zoofilii!

2013-09-13 13:13

Trebuie sa fiti si voi impuscati in cap pentru ca indemnati la vatamare corporala impotriva copiilor nevinovati!
Huooo mafiotilor! De 5 ani furati banii alocati pentru sterilizari, faceti sterilizari fictive si acum va este frica ca o sa ramaneti fara o sursa de venit!
Meritati sa fiti bagati in cusca la lei sa va devoreze exact ca pe Ionut!
Sunteti niste mizerii ale societatii!
Nu aveti copii, nu aveti viata sociala, pentru voi singurul partener de viata si de sex este un caine. Nu se uita nici dracu la voi infectilor.
Continuati sa lingeti in cur cainii!
Sper sa va eutanasieze si pe voi! Cainii sa fie dusi la abatoare exact cum sunt dusi si nobilii cai.
De ce nu jeliti caii sacrificati in abatoare? Caii au fost alaturi de om si l-au ajutat la muncile agricole, la tractiune, la povara, la razboaie, la agrement, la sport, la terapii pentru copiii cu autism, etc ... si cu toate astea calul este facut salam in abatoare.
Ipocritilor! Nu sunteti vegetarieni! Nu purtati incaltaminte din carton, purtati curele de piele, haine de piele, de blana naturala ... dar va dati iubitori de caini ... de javre ... sau iubitori de bani facuti de pe urma lor.
Sunteti niste criminali jegosi, din cauza voastra au murit atatia oameni nvinovati.
Aveti mainile patate de sange!
Prin eutanasiere nu se scurge niciun strop de sange, dar cainii maidanezi de pe strazi provoaca rauri de sange.
Copiii nu sunt anesteziati inainte de a fi muscati, sfasiati si mutilati de catre javrele pe cre le protejati.
Sper sa aveti toti soarta lui Ionut ipocritilor ... criminali psihopati ce sunteti!

Raspunsuri

Eu

#1187 Re: Moarte la toti zoofilii!

2013-09-13 13:57:18

#1181: Monica Pop - Moarte la toti zoofilii!

Prin postul tau deja ai demonstrat ce am zis odata ca specia umana este predispusa inspre dementie. Si mai cred ca esti pusa de rudele  copilului sa scrii tot ce scrii,  rude care ar trebui  trasi in judecata( si vor fi) pentru faptul ca  au lasat fara supraveghere un minor de 4 ani. Asa ca se va ocupa de voi justitia. Noi nu facem bani de pe urma cainilor. Dar voi da; in loc sa plangeti si sa ramaneti muti de durerea trecerii in nefiinta a copilului, profitati si  sunteti platiti de pe urma ,,stirilor de scandal,, pe care cu multa usurinta le-ati declansat in mass media. Si ati instigat  si UE impotriva Romaniei. Nu suntem zoofili, ( deci nu facem sex cu animale) dar voi instigati la ura impotriva omenirii si la moarte, doar pentru ca o anumita categorie dintre ei iubesc cainii.  Daca nu era cainele cu zeci de mii de ani in urma care sa te apere cand inca erai in padure, ai fi fost si acum in copac. Ah...scuze. Tu chiar esti in copac inca.