S.O.S. familia!

Quoted post

Cătălin M.

#2532 Re:

2013-09-13 10:51

#2529: -

Cum să te uiţi la asemenea producţii şi ce nivel să ai ca să mai şi iei de bun ce se întîmplă acolo? Nu trebuie să fii expert în artă teatrală ca să observi că oamenii aia interpretează fals şi plini de stîngăcie nişte scenarii gata făcute.

Ca să înţelegeţi o parte din mecanism: Există firme care recrutează persoane pentru figuraţie şi spectatori în emisiuni tv. Am încercat si eu cu ceva timp în urmă, mînat de nevoi financiare urgente. M-am dus la o firmă pe la Lujerului, în Militari, unde mi s-a propus să fiu trecut, contra unei taxe, într-o bază de date şi să optez între mai multe variante: simplu spectator, figurant de fundal, figurant de plan apropiat, ultima opţiune şi cel mai bine plătită fiind cea în care deveneai actor în astfel de reality-show-uri. Se înţelege că bunul simţ m-a impiedicat să fac asta. Şi nici n-aveam la mine bani de taxă. :)

Raspunsuri


Musafir

#2533 Re: Re:

2013-09-13 11:31:41

#2532: Cătălin M. - Re:

Nu cred ca faza respectiva a fost regie pentru ca cei doi sunt oameni de la tara, mediu in care predomina astfel de comportamente. Cum nici macar nu te-ai uitat la emisiune, e irelevant ce presupui. Pro, cel mult le-a platit nuntile si a stiut ce fel de persoane sa aleaga pentru audienta: doi gay, tiganca plus scotianul ei, doi tarani si inca un cuplu hetero care sa se apropie cat de mai mult de "familia traditionala".




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...