Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

Andrei Ivan

#1070 !!!

2013-09-06 21:19

mai bine omoram cainii pe care tot noi i-am aruncat in strada,e mai simplu asa,nu?!?.Atunci cand i-am abandonat,probabil,ne-am gandit ca se vor descurca ei...lucru pe care chiar l-au facut, insa in stilul instinctual...firesc..pentru un animal...Dar ei nu sunt asa civilizati si nu stiu ca n-au voie sa muste sau sa omoare pentru ca ...sunt animale.Cei care au abandonat un caine in viata lor ar trebui eutanasiati, pentru ca nu s-au gandit o clipa ca acel caine (sau un urmas al acelui caine) ar putea ucide sau rani un om.Oricum acel caine nu ataca de bine ce ii e, dimpotriva. Solutia ar fi ca noi toti, indiferent ca iubim sau nu cainii, sa contribuim (fiecare sa finanteze castrarea unui caine macar)pentru o cale de mijloc, tinand cont ca acesti caini nu au venit din jungla peste noi, ci din curtile noastre sau locuintele noastre.tineti cont ca nu sunt lupii din padure...ei sunt practic urmasii cainilor care pazeau curtile oamenilor din Bucuresti si imprejurimi dar ramasi pe drumuri cand au fost abandonati cand casele au fost demolate ori pur si simplu abandonati.

Raspunsuri

dor de civilizatie

#1152 Re: !!!

2013-09-09 06:42:36

#1070: Andrei Ivan - !!! 

 Draga Andrei, eu sunt dintre cei care s-au nascut si au crescut la bloc, deci:

1) cainii cu care m-am jucat si i-am/m-au iubit au fost cainii bunicilor la sat;

1) nu am avut si nu voi avea niciodata caine la oras, pentru binele meu si al lui.

Orasul este CASA MEA. Am dreptul sa cer curatenie in casa mea nu? Platesc impozite pentru a avea dreptul la un trai civilizat, nu in jungla.

M-am saturat de recomandari de genul: "ti-e frica de cainii vagabonzi? evita zona! ia-ti spray cu gaz! ia-ti emitator cu ultrasunete! invata psihologia animalelor! MUTA-TE IN ALTA TARA!"

Asta este tara MEA. Asta este orasul MEU.