Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post


Musafir

#1015 Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 12:54

#1008: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Oaie fara lizat?minte

pai si ce sa facem cu restul, sa zicem 63994 jivine blande??????????????? sa le lasam sa umble in libertate printre noi? asa e civilizat? si de ce mereu compari cu oamenii? CAINII NU SUNT OAMENI!!!!

Raspunsuri

Cetateanul Turmentat

#1021 Re: Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 13:05:09

#1015: - Re: Re: Re: Oaie fara minte

Sa nu-si mai bage statul bani in cur si in case/piscine/curve si sa ii sterilizeze asa cum trebuiau sa fac. Sa faca adaposturi inafara oraselor si sa ii duca acolo sa fie ingrijiti. Nu cainii sunt devina, statul isi baga bani in buzunare si minte ca i-a sterilizat. Sa subventioneze adaposturile pentru a avea mai mult spatiu si in primul rand, sa amendeze pe oricine care isi arunca cainele/pisica pe strada ca nu mai are timp de el.

Sa se tina o evidenta a animalelor de companie si sa nu se mai permita abandonul. Crezi ca daca ii omori pe toti rezolvi ceva? O sa vina iara oamenii buni care o sa-si imperecheze odraslele si sa arunce puii in strada. Nu cainele e de vina, omul e, pentru ca e dobitoc. Oamenii sunt mai rai ca bestiile de care se tem atat de tare. Intreaba-ti compatriotii de pe aceasta petitie, sigur sunt cateva suflete bune, iubitoare de animale, care au aruncat pui in strada si i-au lasat acolo ca apoi sa vina sa se planga aici.