S.O.S. familia!

Quoted post

amelia

#2429 Re: Re:

2013-09-06 10:52

#2415: - Re:

vad ca ai adoptat cuvantul psihopatie si il folosesti de dragul de a-l folosi . ai grija sa nu te cuprinda insa .  val de procese ? atunci inseamna ca exista o justitie , si niste oameni ce tu ii numesti psihopati dar in realitate au lucrat la adoptarea unor legi ce sunt aplicate . desigur in opinia ta , toti ar fi psihopati  numai tu ai dreptate , tu esti adevaratul justitiar  . hai ca m-am naucit de tot , pe cine sa mai cred?   daca tu ai gasi un soarece intr- o paine si fara sa il vezi mai musti si din el , logic , te-ai duce sa denunti brutaria , dar vai , nu poti face asta ca raman o gramada de bieti oameni pe drumuri ... atunci taci si .....inghite .

Raspunsuri


Musafir

#2431 Re: Re: Re:

2013-09-06 11:08:34

#2429: amelia - Re: Re:

Operezi cu termeni pe care nu ai capacitatea de a ii intelege.

Psihopatul este lipsit de empatie, nu de inteligenta. El poate ascunde un demers inuman in umbra unor notiuni ca egalitatea sau dreptatea; rezultatele insa dau la iveala adevarata lui natura.  Cand legea ii va permite, va comite abuzuri.

PS - Nu as face reclamatie, m-as duce frumos la ei si i-as informa ca au soareci. Cu siguranta nu a vrut cineva ca acel soarece sa ajunga in paine si cu siguranta dupa o atentionare vor avea mai multa grija. Pana la urma nu a murit nimeni. Daca suntem oameni, intelegem, daca nu, nu.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...