Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post

Andrei

#125 Re:

2013-09-05 20:25

#118: -

Nu ati inteles nimic.

Omul a ajuns specia dominanta pe pamant din intamplare (selectie naturala) sau ca o creatura superioara a vrut asa.

Ca specie dominanta omul are dreptul si obligatia sa stapaneasca peste alte specii inferioare dupa cum ii este mai bine lui si dupa cum il ajuta sa supravietuiasca si sa perpetueze specia.

Spre exemplu:

-are obligatia sa aiba grija de animalele pe cale de disparitie (cum ar fi gorilele de munte din RD Congo).

-are obligatia sa starpeasca specii daunatoare care pot sa genereze diverse boli ( diverse insecte, sobolani) sau sa altereze culturile agricole (gandac de Colorado )

- are dreptul sa cresca animale pentru consum (vaci, porci etc) pentru a fi sacrificate in vederea hranirii speciei umane

-are dreptul sa traiasca in siguranta in locurile alese pentru trai (orase spre exemplu) si pentru asta anumite animale periculoase (cainii vagabonzi ) trebuie omorate ca sa nu-i pericliteze supravietuirea si perpetuarea speciei.

 

Este foarte simplu. Ce naiba nu mai aveti creier deloc.

Raspunsuri

Fram-ursul bipolar

#130 Re: Re:

2013-09-05 20:33:17

#125: Andrei - Re:

Mai Andrei, pe tine te-as plasa la homo erectus, nu la homo sapiens.

Conform logicii care te roade, tu ai fost ales de o creatura superioara si ai dreptul sa faci ce pixu tau vrei. Ai auzit intamplator de lantul trofic si ti se pare cool termenul.

Ecosistemele functioneaza cel mai bine cand mana omului prost, indolent sau sadic nu intervine asupra lor.

Tu nu ai dreptul la nimic. Ca nu esti tu axis mundi.

Perpetuarea speciei nu este periclitata de animale, ci de capacitatea cognitiva din ce in ce mai redusa a indivizilor care se inmultesc.


Musafir

#135 Re: Re:

2013-09-05 20:46:04

#125: Andrei - Re:

Pe undeva, prin "Mein Kampf" scria ceva, chiar in termenii astia, despre drepturile si obligatiile arienilor de a ocupa tot Universul si de a starpi cateva popoare concomitent.

Si in "Cartea rosie" a lui Mao sunt insiruite obligatiile copiilor de a-si turna parintii daca e cazul si alte asemenea enormitati, prezentate, la fel, cu aliniat, si cu "are dreptul" si "are obligatia".

Si gloata imbecila i-a urmat si a facut rahatul praf.

Iti dai seama ca printr-un astfel de discurs nu te califici decat drept guvid majoritar? In conformitate cu principiile tale, avem datoria sa te devoram.