Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#82 Re: Re: Re:

2013-09-05 19:35

#81: - Re: Re:

Ce fel de oameni suntem?? Incotro ne indreptam?

Ma doare cand vad un homeless in varsta,care doarme vara si iarna la mine sub scara, in timp ce cainii au padoc contruit pe banii nostri!!!

Cine se face vinovat de situatia actuala?
NOI TOTI SUNTEM VINOVATI ca lasam sa se intample si suntem nepasatori !!!

CE FEL DE OAMENI SUNTEM????
SAU SUNTEM CAINI???

Raspunsuri

Elmira

#311 Re: Re: Re: Re:

2013-09-06 17:57:35

#82: - Re: Re: Re:

Pe ce lume traiesti ????? cum poti sa te gandesti la toti boschetarii ?!  sa-ti explic.... toti acei homeless de care aminteai sunt niste persoane care le-a durut undeva de viata lor, care au fost niste incapabili si niste incompetenti... sau in cel mai fericit caz niste betivi ordinari alungati de familiile lor, din ce cauza? ce sa vezi... din cauza ca nu-i mai suportau !!!

DECI... despre ce vorbim noi aici ????

Acele animale.... nu au nicio vina... Vina, ca ele au ajuns sa atace se trage tot de la noi oamenii... Pentru ca unii dintre noi nu se pot numi oameni, din cauza bestialitatii pe care au dobandit-o pe parcurs, caci nu am fost inzestrati cu asa ceva...

Sunt suficient de multi iubitori de animale...

Ei nu iti cer nimic precum boschetarii si cersatorii din diverse lucruri... ei se bucura sa le dai si o simpla mangaiere !!!!!!!!

REPET !!!!! NU CER NIMIC !!!!!! si daca nu tot nu le dai... macar lasa-i sa traiasca... Nu le-am dat noi oamenii viata ca sa putem fi in masura sa le-o luam !!!!!!

Trezirea la realitate fratilor !!!!!!! Ar trebui ca parintii si in SPECIAL BUNICII sa fie cu ochii in 10 pe plozii lor... caci multi dintre ei sunt de-o indolenta cum rar ti-e dat sa vezi...