S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2363 Re: Re: Re:

2013-09-05 14:23

#2333: Vlase. - Re: Re:

Pe mine nu ma intereseaza legalizarea pedofiliei.

Pe altii da, dupa cum observi.

Problema care este: aceea ca multi dintre voi puneti homosexualitatea pe picior de egalitate cu pedofilia si este complet gresit! Eu, ca homosexual, traiesc de ani de zile cu un barbat, nu cu un copil, la fel si toti prietenii pe care-i am, indiferent ca sunt hetero sau gay, au sau au avut relatii cu persoanel majore!

Simplifici lucrurile desi ti s-a explicat ca problema nu e neaparat la nivelul fiecarui homosexual, ci la un nivel superior, al celor care fac lobby pentru ambele deviatii asemanandu-le. E destul e ciudat ca nu acceptati asta in ciuda dovezilor, ca si cand legatura ar fi fost facuta de vreun rauvoitor si nu de activisti homosexuali. Faptul ca atat tu cat si altii ignorati complet problema e graitor pentru atitudinea voastra in general.

Pedofilia ca pedofilia, dar pederastia esta foarte raspandita intre homosexuali, abunda anunturile care solicita baieti de 15-18 ani, din partea unor barbati maturi, de 40-50 (citeste cateva pagini de anunturi daca nu crezi). De ce ar vrea un barbat trecut prin viata un pustan fara experienta? Pentru a il exploata sexual, fireste. Pederastia e vazuta ca o parte nelipsita a ''culturii'' gay. Si inainte sa spui ca se intampla si intre heterosexuali, da, e cam acelasi lucru, dar exista totusi o diferenta - un adolescent confuz poate fi convins sa intre intr-un stil de viata (homosexual) pe care nu l-ar fi ales sa fi fost mai copt la minte, sa fi avut 4-5 ani sa se gandeasca la consecinte. Acest stil de viata il va schimba pentru totdeauna.

 

 

 

Raspunsuri

Ovi

#2367 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:35:35

#2363: - Re: Re: Re:

Aici ai dreptate, dar in loc sa fie demonizata homosexualitatea, nu ar fi mai bine sa formam o societate in care sa nu fie nevoie de lobby-urile gay sau in care sa fie opriti toti bosorogii sa abuzeze de niste tineri influentabili? Desi ai dreptate, ca un act sexual te-ar putea influenta, esti sigur ca nici cei mici care ajuns sa scrie pe acele site-uri si sa ceara sex anal, nu simt ca sunt atrasi de acelasi sex? Si normal, de acolo ii gasesti pe toti frustratii cu sindromul Dorian Gray care cred ca daca o fac cu unu' mic devin si ei tineri.

Vlase.

#2369 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:36:30

#2363: - Re: Re: Re:

Rastalmacesti vorbele pe care le-am spus. Nu am spus niciodata ca sunt de acord cu legalizare pedofiliei sau cu actul in sine.

De fapt tu vezi un barbat homosexual ca fiind pedofil, ignorand faptul ca majoritatea actelor de pedofilie din Romania inregistrate in evidentele politiei au ca protagonisti tati, tati vitregi, bunici si barbati care nu au declarat vreodata ca sunt homosexuali.

Sa spui despre adolescenti ca pot intra intr-un stil de viata homosexual pentru ca este confuz, este un nonsens sa dai vina pe homosexuali. Daca intradevar exista astfel de adolescenti, inseamna ca e o vina in familie, toate relele de la familie pornesc, inclusiv consumul de droguri, fumatul, bautura. Daca vreun adolescent adopta un stil de viata homosexual, nu o face neaparat pentru ca este confuz, ci pentru a se razbuna pe parintii lui. Caci daca in sinea lui stie ca ii plac fetele, cu ele va avea relatii dupa ce trece peste episoadele de razboi cu familia lui.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...