S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#2367 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:35

#2363: - Re: Re: Re:

Aici ai dreptate, dar in loc sa fie demonizata homosexualitatea, nu ar fi mai bine sa formam o societate in care sa nu fie nevoie de lobby-urile gay sau in care sa fie opriti toti bosorogii sa abuzeze de niste tineri influentabili? Desi ai dreptate, ca un act sexual te-ar putea influenta, esti sigur ca nici cei mici care ajuns sa scrie pe acele site-uri si sa ceara sex anal, nu simt ca sunt atrasi de acelasi sex? Si normal, de acolo ii gasesti pe toti frustratii cu sindromul Dorian Gray care cred ca daca o fac cu unu' mic devin si ei tineri.

Raspunsuri


Musafir

#2371 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:44:07

#2367: Ovi - Re: Re: Re: Re:

...nu ar fi mai bine sa formam o societate in care sa nu fie nevoie de lobby-urile gay...

Cu cateva pagini in urma am postat un link catre un articol referitor la o parada gay revoltatoare care a avut loc intr-o comunitate toleranta (pana atunci) din California. Acea manifestare nu a avut loc de nevoie (pentru a convinge, promova ceva) ci din placerea de a soca si dezgusta. Placerea respectiva va exista intotdeauna; cu cat legile si opinia publica sunt mai permisive, cu atat ei se manifesta mai scarbos. Normal ca nu toti homosexualii participa la asa ceva, dar sunt destui care o fac, cum sunt destui care fac/ ar face si alte lucruri.

Desi ai dreptate, ca un act sexual te-ar putea influenta, esti sigur ca nici cei mici care ajuns sa scrie pe acele site-uri si sa ceara sex anal, nu simt ca sunt atrasi de acelasi sex?

Si ce-are a face daca sunt sau nu? Ar trebui lasati/ incurajati sa puna in practica asa ceva?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...