S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#2350

2013-09-05 13:34

In primul rand, vreau sa-mi spui unde am scris eu cuvantul decat fara o negatie inainte. O astfel de greseala e caracteristica sudului, nu vestului, dar fie.

Legat de petitie, o sa fie un mare fas, pentru ca deja s-a pornit difuzarea emisiunii malefice si sincer cand am auzit prima data de ea, mi-am zis ca o sa fie un mare rahat ca majoritatea reality show-urilor de pe ProTv, Antena sau Prima, dar mai mult din cauza petitiei acesteia si a scandalurilor continue de aici, am decis sa va si eu ce e de capul empisiunii asteia... abia am supravietuit pana la prima pauza de publicitate si apoi am schimbat canalul, ca apoi sa uit de ea. Mare chestie...

Legat de activistii pro-pedofilie, pro-zoofilie etc. normal ca s-ar lega sa mearga mana in mana cu cei care lupta pentru grepturile gay, fiindca, daca ai gandi acum obiectiv si strategic; te-ai pune in locul lor, nu ai incerca si tu sa formezi un front comun, ca circul sa fie mai mare? Si in tot circul asta, oamenii isi schimba parerile despre homosexuali vazandu-i ca fiind zoo,pedo,necrofili. Dar lor nu le pasa, paine si circ sa fie. Cam asa e si cu petitia asta, doar ca e la extrema cealalta. Si nici una dintre ele nu sunt bune.

In rest, asta e o lista de tari din europa care au parteneriate civile sau casatorii legale ale persoanelor de acelasi sex: Belgia, Danemarca, Islanda, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Andora, Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Liechtenstein, Luxemburg, Slovenia, Elveţia, Marea Britanie. Vedeti cumva intr-una din tarile astea ca nu ai dreptul sa formezi o familie? Sa ai un copil? Ca te obliga cineva sa pupi talpile homosexualilor? Ca nu esti lasat sa te numesti mama sau tata? Sau poate in Slovenia sau chiar la vecinii nostri maghiari, ca necrofilii, pedofilii si zoofili sunt pe lista guvernului de "cine sa primeasca drepturi"? Sau poate in Olanda sau Belgia?

Eu in schimb va invit sa militati pentru lucruri care sa faca bine oamenilor: http://www.petitieonline.com/sustineti_eutanasierea_maidanezilor_neadoptati_in_30_de_zile

sau Rosia Montana, sau razboiul din Siria, sau din Irak sau Afghanistan, sau stop ascultarii telefoanelor samd, sunt multe lucruri de militat care chiar ar face bine, nu doar minoritatii, nu doar majoritatii, ci intregii lumi. In schimb, aceasta petitie daca va fi legiferata, ceea ce nu se va intampla numai daca a-ti atinge vreo 200000 de semnaturi, nu ar schimba vietile majoritatii, dar va face probleme minoritatii... ar fie...

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2351 Re:

2013-09-05 13:45:32

#2350: Ovi -

Un sistem este alcatuit din subsisteme, e o teorie elementara invatata in scoala. Iar daca la nivelul unui singur subsistem apare o disfunctionalitate, intreg sistemul devine disfunctional.


Musafir

#2353 Re:

2013-09-05 13:47:47

#2350: Ovi -  

 ar trebui ca homosexualitatea sa nu se numeasca "orientare sexuala". inseamna ca acest termen nu a fost bine ales din start, insa el este mereu folosit in propaganda gay. si cum poate fi numita homosexualitatea ca stare de fapt? homosexualii versati sunt mana in mana cu toti ceilalti degenerati: sado-masochisti, poligami, etc. nu au cum sa nu intre in aceeasi oala cu pedofilii si cu cei amintiti anterior. si sado-masochistii au "dreptul" sa "iubeasca" frenetic dupa cum vor ei, nu-i asa? pedofilii, de ce-i renegati pentru ca si ei au dreptul sa "iubeasca" in felul lor. voi chiar nu intelegeti ca homosexualitatea ca si celelalte sunt devieri de la starea naturala, corecta si concreta a relatiei dintre un barbat si femeie. daca barbatul si femeia au posibilitatea de a se uni in mod firesc la maturitate, dupa cum sunt construiti, homosexualii si ceilalti apeleaza la pseudo-impreunari, improvizate, nefiresti. pentru devianti, orice "orificiu" trebuie sa suplineasca functia de baza si naturala a organului reproducator femeiesc. iar la lezbiene, la fel trebuie sa gaseasca orice alta metoda, numai cea fireasca nu, pentru a face "amor" si mai mult de atat, este un "amor" fara finalitate superioara propriei placeri egoiste.  deci nu ai cum sa aduci homosexualitatea mai presus de celelalte deviatii. nu se poate. este nefiresc si hidos. insa voi, cei care comentati pe aici, sunteti activisti si stiti bine ca scopul vostru merge mai departe decat "iubirea nevinovata" dintre doi homosexuali. stiti si voi si stim si noi ca scopul este atat de mizerbil, incat cu greu poate fi exprimat in cuvinte. purtati in voi insiva acea energie distrugatoare de viata si asta vrei sa instaurati. alt scop nu puteti avea.


Musafir

#2378 Re:

2013-09-05 15:49:37

#2350: Ovi -

Legat de activistii pro-pedofilie, pro-zoofilie etc. normal ca s-ar lega sa mearga mana in mana cu cei care lupta pentru grepturile gay, fiindca, daca ai gandi acum obiectiv si strategic; te-ai pune in locul lor, nu ai incerca si tu sa formezi un front comun, ca circul sa fie mai mare? Si in tot circul asta, oamenii isi schimba parerile despre homosexuali vazandu-i ca fiind zoo,pedo,necrofili. Dar lor nu le pasa, paine si circ sa fie. Cam asa e si cu petitia asta, doar ca e la extrema cealalta. Si nici una dintre ele nu sunt bune.

Da, e logic sa fie asa.

Exista o singura problema, activistii gay care fac asemenea declaratii nu sunt criticati public de alti homosexuali ; dimpotriva, raman foarte activi ''pe baricade'', unii fiind laudati pentru modul lor progresist de gandire. Asta e o acceptare tacita din partea oamenilor pe care pretind ca ii reprezinta.

Traim intr-o perioada in care oricine poate lansa o initiativa (cum este aceasta petitie) pentru a face cunoscuta o problema importanta. Daca as fi gay si organizatia X mi-ar reprezenta comunitatea (vorbind deci in numele meu) iar un membru, doi, trei, ar sprijini public ''cauza'' pedofililor, as considera ca respectivii ne fac o imensa defavoare, atat mie cat si celorlalti homosexuali care nu au asemenea idei. Cu toate astea nu ia nimeni atitudine impotriva acestor oameni.

Destui activisti LGBT sunt ocupati cu ponegrirea grupurilor si indivizilor care le pun bete in roate nefiind de acord cu casatoriile sau adoptiile pentru gay, dar nu ii baga in seama pe cei care le strica imaginea cel mai rau, adica cei din randurile lor, care pun pedofilia pe acelasi palier cu homosexualitatea si ii fac propaganda. Acesti oameni au inzecit mai multa credibilitate in fata tuturor decat  organizatiile pro-familie, despre care nu toti inteleg ca spun adevarul (desi il spun, cu prisosinta). In momentul in care un homosexual vine in fata unei tari / lumi intregi si face asemenea declaratii, este o recunoastere a problemei, direct de la sursa - ce motive ar avea altii sa nu il creada, mai ales cand, dupa ce se exprima asa, isi mentine functia si ''prestigiul''?

Simultan, cum scoate altcineva (opus lobby-ului gay) cateva cuvinte, pe micul ecran de pilda, nefavorabile homosexualilor, in 3 minute deja izbucneste un scandal prin retelele de socializare, desi cel mai des sunt lucruri de nimic, in comparatie cu asemenea lucruri.

Ceva nu se leaga aici.

 

 


Musafir

#2380 Re:

2013-09-05 16:07:17

#2350: Ovi -

In rest, asta e o lista de tari din europa care au parteneriate civile sau casatorii legale ale persoanelor de acelasi sex: Belgia, Danemarca, Islanda, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Andora, Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Liechtenstein, Luxemburg, Slovenia, Elveţia, Marea Britanie. Vedeti cumva intr-una din tarile astea ca nu ai dreptul sa formezi o familie? Sa ai un copil? Ca te obliga cineva sa pupi talpile homosexualilor?

Absolut. Daca o persoana homosexuala se simte discriminata (chiar si cand nu e) printr-un afront de orice fel, poti ajunge la inchisoare sau plati o amenda care sa iti dea viata peste cap. Unii dintre ei nu au scrupule, se iau de oameni batrani, le distrug sanatatea tarandu-i in procese. Oamenilor deja le e frica se deschida gura, desi in orice alta situatie isi pot exprima opinia despre oameni cu al caror comportament nu sunt de acord. In UK poti satiriza familia regala in fel si chip (si e firesc sa fie asa), dar cum ai ''ofensat'' un homosexual la coltul strazii, jar mananci.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...