S.O.S. familia!

Quoted post

Musafir

#2337 Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 11:52

#2334: Vlase. - Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia 

vlase, tactica cu acoperitul comentariilor tot eu am semnalat-o cu mai mult timp in urma.  nu cumva esti mai vechi pe aici pe forum? mie asa mi se pare.

Raspunsuri

Vlase.

#2342 Re: Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 12:03:27

#2337: - Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

Daca iti spun ca aseara a fost prima data cand am citit petitia si cateva comentarii, oricum nu am cum sa-ti demonstrez si nu ai de ce sa ma crezi.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2346 Re: Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 12:14:50

#2337: - Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia 

Ba da, sigur ca Vlase. este vechi, dealtfel mai mult de 3 (maxim trei) activisti LGBTSsamd... nu cred ca s-au perindat pe-aici. Iar Vlase.-mi pare a fi genul amelia, Ovi... si cine mai stie, pt ca mereu, atat amelia, Ovi, madalin..., dar mereu folosesc cuvantul 'decat' pt forma afirmativa.

Domnule Vlase. et comp.:

Gramatica spune limpede: 'decat' se foloseste pt formele negative, de ex: NU am decat cartofi. Pt forma pozitiva, se foloseste cuvantul 'doar', de ex: am DOAR cartofi.

Sa revin cu citate din texte, sau m-am facut inteleasa suficient?

Nu, aceasta nu este o lectie de gramatica a limbii romane, ci o sugestie fina de-a va invita sa nu va mai schimbati blana (recte tentativele de abordari mereu, mereu, mereu de nou-aparuti - chipurile - pe petitie), caci naravul transpare pana si-n eter. Si, oricum ati incerca, ajungeti in acelasi punct, se pare mort pt voi. Pacat.

Este revoltator ca, la o dovada clara de 29 de puncte concrete cu nume, prenume, activitati, organizatii, tu sa spui ca un om (''daca'' - !! - ) a avut o incercare nereusita de a justifica pedofilia.

La fel de revoltator, jignitor, sfruntator este sa spui ca o asociatie precum accept a avut asa... o scapare de cateva zile pt ca s-a asociat cu principiile practicantilor pedofiliei.

Sa faci bine intr-adevar cere timp, chibzuinta, rabdare si iubire. Sa faci rau nu cere nici macar cateva zile!