S.O.S. familia!

Quoted post

madalin

#2298 Re:

2013-09-04 13:35

#2297: -

nimeni nu vrea sa va schimbe  , o expunere a altor puncte de vedere nu inseamna indoctrinare cum voua va place sa proliferati pe aici . si ca va place sau nu vom exista , vom iubi si ne vom trai viata . daca unii va raspund urat e tocmai pentru ca voi ii faceti psihotici , dementi , isterici etc , dupa care imediat va plangeti de injurii . eu chiar as propune ca oameni care se opun progresului sa fie izolati dar cum traim intr-o lume libera ,uite aveti si voi un cuvant de spus  . si cand va simtiti neconsolati , don¨t worry , exista Afganistanul  .

Raspunsuri


Musafir

#2300 Re: Re:

2013-09-04 13:48:52

#2298: madalin - Re:  

 mai verifica ordinea. si nu eu i-am facut asa. acele cuvinte descriu un comportament care transpare prin ceea ce se posteaza aici. eu m-as bucura foarte tare sa nu fie asa si in realitatea ci sa fie manifestari doar in virtual. dar despre asta s-ar putea  exprima cineva care stie mai bine psihologia. daca manifestarile virtuale (in scris pe internet) au legatura cu ceea ce se intampla in societatea reala.


Musafir

#2304 Re: Re:

2013-09-04 14:13:32

#2298: madalin - Re:

eu chiar as propune ca oameni care se opun progresului sa fie izolati dar cum traim intr-o lume libera ,uite aveti si voi un cuvant de spus

Normal, sa bagam opozitia politica in puscarie pentru ca restul majoritatii sa taca de frica iar minoritatea sa se inscauneze linistita la conducerea societatii - idee liberala pur sange. Si mai vorbiti despre fascisti si comunisti; ce gluma proasta.





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...