Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

Anna

#25 Victima

2013-09-03 11:46

Sunt una dintre victimele maidanezilor din Bucuresti.Am fost atacata cu atatata cruzime incat am ramas o perioada lunga cu sechele.Nu am aruncat spre ei cu nimic ,nu am facut nici un gest sa-i starnesc pur si simplu imi duceam copilul la gradinita.Am anuntat autoritatile, mentionand ca pot identifica maidanezii, au spus ca trimit un echipaj care nu a ajuns nici in ziua de azi.Eu vad acei caini zilnic pt. mine e ca si o tortura psihica.Pe langa acest lucru, mi-au administrat vaccinul antirabic 2 luni.Eu recomand celor care sunt iubitori de maidanezi sa citeasca prospectul vaccinului antirabic sa vada ce efecte secundare are acesta asupra sistemului nervos si sa mearga la Matei Bals si sa se uite la fiecare plaga muscata,plagi care se vindeca foarte greu si raman cicatrici pe toata viata.Am multumit Cerului ca m-au muscat pe mine si fiul meu nu a patit nimic ,dar oare data viitoare ce se va intampla cand eu nu voi fi langa el?

Raspunsuri

Andrei

#112 Re: Victima

2013-09-04 08:28:06

#25: Anna - Victima

Din pacate nu esti singura care a patit asa ceva. Eu pana acum m-am ferit si ma feresc in continuare, dar nu este normal sa imi fie frica de maidanezi intr-o tara europeana a  secolului 21.

Daca tot vezi zilnic javrele, eu iti sugerez sa iei problema in propriile maini, asa cum o sa ajungem toti sa o facem, si anume: mancarica cu otrava, cu stricla pisata, etc.

Succes!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-10-08 08:03:25