S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#1728 activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania

2013-08-31 19:07

am gasit mai in urma. multumesc oricum.

<<În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel.


In iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben.

Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.>>

http://adevarul.ro/international/europa/der-spiegel-istoria-aliantei-socante-miscarea-gay-pedofili-germania-anilor-80-1_5220ca67c7b855ff562bddd0/index.html

Raspunsuri


Musafir

#1734 Re: activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania

2013-08-31 20:49:27

#1728: - activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania 

(comentariu preluat)

 

Sunt convins ca se intampla la fel si azi.
Sa nu il uitam pe dl. profesor pedofil din Olanda care trebuia sa vina sa conferentieze si la noi.


"Copiii ar trebui fortati sa faca sex”  ne invata dl. Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay” - deci sa nu incepeti sa spuneti ca nu reprezinta miscarea "gay" ca altfel nu il invitati.

El este avocatul tezei “stiintifice” care sustine departajarea – cu consecintele ei legale – a pedofiliei de “epebofilie”, argumentand ca pedofilia priveste doar copiii sub 12 ani iar “epebofilia”, ce tine de “tinerii” de peste 12 ani, este o normalitate.

Iar in campania sa de lobby, profesorul homosexual a mers pana la a afirma intr-un interviu ca "asa cum copiii sunt obligati sa mearga la scoala tot asa ar trebui fortati sa faca sex de mici, ca sa se sparga baierele normative ale “culturii heterosexuale” ". Interviul  se gaseste pe site-ul Universitatii din Amsterdam - Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality.


"Mişcarea gay din
Germania anilor 80, i-a ajutat pe pedofili în toate formele posibile. În pamfletul „Sfaturi juridice pentru homosexuali“ exista un capitol de o pagină şi jumătate despre „sprijinul prin argumente“. Îi instruia pe bărbaţii care erau acuzaţi de a fi întreţinut relaţii sexuale cu minori cum să scape de acuzaţii.

La mijlocul anilor 80, mişcarea gay din
Germania a început să se distanţeze de pedofili. La convenţia Partidului Verde din martie 1985, partidul a aprobat un document care cerea legalizarea sexualităţii non-violente între adulţi şi copii. Incidentul a cauzat un scandal uriaş în Germania, astfel încât Verzii au ratat şansa de a mai intra în Bundestag.


Musafir

#1738 Re: activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania

2013-08-31 23:04:33

#1728: - activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania

Sunt destui care o fac si astazi, in mod deschis.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...