S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1236 Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 20:58

#1233: mus. - Re: Re: Re: 1214

Pentru nimeni, am mai spus-o, divortul nu este motiv de propaganda, de santaj pentru a obtine tratamente preferentiale. Desi sunt multi divortati, nu-i ajuta cu nimic in plus statul, fata de cum i-ar ajuta daca ar fi casatoriti. Dinamica statutului meu este problema mea, deoarece fiind 'dinamica' se lucreaza permanent. Duhovniceste, in primul rand!

Daca ai vazut 3 procese de divort si partaj pe un portal de justitie, ar trebui sa tii cont ca nu stii nici ce a dus la divort, nici prin ce trece orice om care divorteaza si nici care este, ulterior, efectul in sufletul fiecaruia. Un om divortat se poate recasatori in anumite conditii de normalitate, dar o va face in aceleasi conditii de normalitate, ca barbat si femeie. In cazul unui divort, lucrurile se pot schimba astfel in bine, nu in rau.

Fiecare isi invata in viata lectia ca, o cruce pe care nu si-o mai poate asuma la un moment dat, aduce o alta cruce, mai grea. Pe care va trebui s-o duca. Din pacate sau nu, crucea ti-o duci singur.

Iar uneori intoarcerea din drum devine imposibila, tocmai pt ca apar factori exteriori care schimba lucrurile.

...si atunci n-ai alternativa, pentru ca trebuie sa mergi inainte mai vigilent, poate chiar pastrand mai abitir tot ce aduce normalitate in viata ta.

Raspunsuri


Musafir

#1239 Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 21:09:15

#1236: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: 1214

E ipocrizie maxima sa folosesti cuvinte precum "Biblia", "duhovniceste", etc si cu aceeasi lejeritate sa spui ca fiecare e liber sa se recasatoreasca. Ce parere are Biblia despre homosexuali s-a inteles din activitatea ta pe petitie, dar ce parere are despre divorturi si casatoriile ulterioare?

E uimitor cum crestinii ca tine considera ca urmeaza Biblia cu sfintenie dar in realitate urmeaza numai paragrafele care le convin si le ignora pe cele care ii condamna.

amelia

#1250 Re: Re: Re: Re: Re: 1214

2013-08-26 21:27:11

#1236: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: 1214

atunci Dana , lasa si pe cei care tu crezi ca nu s normali sa-si duca crucea , apropie -te de ei , de cativa , afla-le direct povestea  si vei vedea ca si ei au o cruce de dus dar spre deosebire de a noastra a lor atarna mai greu tocmai ptr ca macar nu ne apropiem sa vorbim cu ei direct . cum multi au spus-o , cand si-au descoperit inclinatia sexuala a fost ceva mai mult ca un soc , mai ales ca erau la varsta pubertatii , Dana de ce nu incerci sa gandesti in primul rand ca o mama? de ce sa nu ne gandim cati sinucisi au luat poate cu ei secretul asta in mormant , au ales calea urata a sinuciderii tocmai de frica parintilor si a oprobiului public?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...