S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#1206

2013-08-26 17:19

Iti dai seama ce minte ai cand scri asa ceva? Dar in orice caz, cred ca tu, Musafir, faci parte din acel grup de oameni care sigur le considera si pe sufragete ca fiind niste femei bolnave, si ceea ce faceau ele era 100% prozelitism feminist. Si legat de teatru, e o arta si nu gasesc nimic rau in aceasta. Atat homosexualii cat si prostituatele exista si sunt reali. Nu gasesc niciun motiv ca acestia sa nu apara ca o tema in unele lucrari de arta. Dar poate tu esti una din acele persoane care la pictura, doar icoanele sunt acceptate, la muzica doar psalmii, mai merge un imn legionar sau un "traiasca regele", la literatura, doar biblia si comentarii pe seama bibliei, iar la teatru, doar acea sceneta rasuflata care se face in gradinita si ciclul primar cu nasterea lui Iisus. Asta poate pentru tine e adevarata arta. Iti spun eu, ca nu e decat o parte a ei. Ar trebui sa iti deschizi ochii si sa vezi lumea din jurul tau.

Si in plus, cum vrei tu ca lumea sa inteleaga, cand nici tu n-ai inteles? Sau poate ai inteles, dar distorsionezi lucrurile si poate asa o sa fie mai multe persoane care sa semneze petitia pentru ca se iau dupa tine. Singurul lucru care nu ar fi okay ar fi acel limbaj licentios, dar chiar si asa, cei care se simt jenati de acesta, sa nu mearga si toata lumea se simte bine. Dar mie sa imi zici unde sunt orgiile si prostitutia? Ca eu nu o observ. Ah, numesti orgie o ora de sex therapy? Sau personajul prostituata? De ce, fiindca se vorbeste despre sex? Fiindca e o femeie care vorbeste despre sex? Ar trebui sa te indepartezi de versiunea filmelor porno de sex therapy si sa te documentezi, pentru ca sex therapy-ul este o chestie normala ce se face de obicei cu un sexolog si un psiholog. Deci, din nou nu vad nimic special aici.

Apoi, legat de prostituate. Daca esti acum de parere ca m-ai pus in nu stiu ce shah-ul lui peste, te inseli. Cum am zis, vulgaritatea, la care mai adaug si prostia, imi repugna. Si vanzarea corpului tau pentru bani, pe langa faptul ca arata ca esti ultimul om fiindca nu ai un dram de respect in tine, este si vulgar. Si nu, Act-Q si DarkQ nu au nicio legatura inafara de litera a si Q. Dar daca atat iti poate mintea, nu am ce sa-ti fac.

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1212 Re:

2013-08-26 17:44:55

#1206: Ovi -

Dupa ceea ce scrii, conturezi imaginea tanarului care, in loc de curaj, are tupeu. Renunta la jigniri, pt ca nimeni nu te-a jignit aici. Cine ti-a spus, si cred ca aproape toti ti-au spus, ca est inca tanar si ai sanse sa-ti revii, a folosit linia logica cf. careia homosexualitatea se poate vindeca in sensul de RE_venire, si asta pt ca esti ceea ce te nasti dpdv al identitatii sexuale: b sau f.

Aici nimeni nu incearca sa afle ce minte are CINEVA, ci care sunt produsele gandirii majoritatii, dealtfel singurele dupa care ne putem ghida. fara ghidaj, alunecarile sunt iminente si, iata, generatoare de mari probleme si pt cei ce nu aluneca.

Simplist spus, feminismul a fost o miscare exagerata si dezechilibrat aplicata sau, mai bine zis, aplicabila exclusiv pe niste dezechilibre, ca multe altele, si nimeni, dar absolut nimeni (!!) din cei ce au scris aici nu au zis nimic despre aceasta miscare, inafara ta (probabil cu scopul de-a mai instiga la ceva...?; nu stiu, cert e ca nu intra in discutie, deocamdata existand alte subiecte prioritare de discutat).

In privinta a ceea ce spui tu, ca prostituatele, homosexualii sunt reali, nu orice este real este si necesar!

" nu orice lucru care exista in realitatea sociala devine necesar, dezirabil si legalizabil, transformabil in morala. In realitatea sociala exista multe lucruri: atat normale, cat si anormale. Furtul, violul si violenta exista in realitatea sociala. Mai mult, ele exista de cand lumea, practic, si nu doar ca acte individuale, ci am putea spune, chiar, ca sunt practici ale unor comunitati. Infractorii au propriile lor legi si reguli, paralele cu cele ale societatii in care traiesc, formand ceea ce sociologii ar numi o subcultura - adica o 'comunitate'."

Asadar, nu, asta nu este arta!

"simpla existenta/constatare a unei practici si a unei subculturi nu poate deveni un criteriu de legalizare si normativizare a respectivei practici si respectivei subculturi.

Homosexualitatea este o astfel de practica si constituie o astfel de 'subcultura'. Acest lucru nu determina nici necesitatea perpetuarii sale nici necesitatea legalizarii sale. Pentru ca daca ar presupune asa ceva, atunci nimeni nu mai poate trage granita intre legalizarea ORICAREI practici si ORICAREI subculturi. Adica nu am avea argumente pentru care sa nu legalizam violul, hotia, crima, ba chiar sa le ridicam la rang de norma juridica. Sau, de ce nu, pedofilia, ca tot exista conexiuni stranse intre promotorii homosexualitatii si cei ai pedofiliei.

Daca aceasta pretentie a sustinatorilor homosexualitatii este, astfel, falsa, care ar fi problema reala de discutat? Ar fi urmatoarea: este NORMALA, ETICA, BUNA, DEZIRABILA practica respectiva? Este morala? Este sau nu apta de a fi legalizata si chiar indrituita - adica izvor de drepturi noi?"

Despre femeie nu mi-ai spus nimic, ai vorbit de o colega care ti-e prietena, ai vorbit la modul general de faptul ca fetele iti apreciaza compania (lucru, dealtfel, gandit/presupus de tine). In schimb, la inceputul aparitiei tale pe campul de comentarii, ai spus clar "am vazut prostituate de toate felurile".

Mintea, respectiv creierul, fiind un organ, duce atat cat este exersat. Am ferma convingere, fara niciun dubiu, fara nuante si fara drept de apel, ca marea majoritate a oamenilor care scrie aici are mintea exersata permanent si tinuta in inima, acolo unde se face rugaciunea lucratoare.

Cătălin M.

#1221 Re:

2013-08-26 19:03:58

#1206: Ovi -

Ar trebui sa iti deschizi ochii si sa vezi lumea din jurul tau.

 

Vedem cu toţii lumea din jurul nostru. Nu ţi se pare, totuşi, că e prea multă referire la sex, că asta ne acaparează din ce în ce preocupările, discuţiile, mintea, teatrele, muzica, televiziunile, ambianţa, pînă la obsesie, penetrînd cam pe oriunde se găseşte o breşă, o relaxare sau o superficialitate? În trecutul relativ recent viaţa încă se desfăşura în limtele bunului-simţ şi ale măsurii, ale rînduielii fireşti şi dreptei socotinţe, iar aspectele sexuale (cele normale, căci de perversiuni se fereau şi gîndurile) se subîţelegeau fără nevoia expunerii explicite. Azi am ajuns să asistăm la o poluare sexuală fără precedent, care ne viciază aproape fiecare colţ al ambientului precum un gaz otrăvitor. Şi toată această miasmă de cînd anumite minorităţi, influenţate, susţinute şi finanţate din exterior au început să facă vîlvă în jurul lor, scoţînd la iveală cu obstinaţie o negură perturbatoare pe care lumea nu o cunoştea şi nici acum nu e dornică s-o cunoască, dar îi este expusă cu ostentaţie şi neruşinare înaintea ochilor.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...