S.O.S. familia!

Quoted post

Daniela Popescu

#842 Re: Re: Re: Re: Catre acel "domn" A.

2013-08-21 21:04

#838: A. - Re: Re: Re: Catre acel "domn" A.

Si eu te-as sfatui multe dar vad ca n-am cu cine. Pacat ca in celalalt post nu am apucat sa ma semnez, tot eu eram, scuzele mele. Asta asa ca sa sa nu te mai repeti cand imi spui sa tac. Ca vad ca asta este singurul argument la care poti apela cand ceva nu iti convine. Ii dai peste nas la un om pe care nu-l cunosti, pe principiul taci si inghite ca stiu eu mai bine ca doar am citit de la altii.

Imi inchei pledoaria spunandu-ti ca iarasi mi-ai dovedit ca nu poti sa sustii o argumentare cap-coada fara link-uri, citate, ghilimele si asa mai departe. Eu vroiam sa vad parerea ta nu ce au scris altii. Nu ma intereseaza ce au scris altii, in momentul acesta cand vorbesc cu tine. Ma intereseaza mai mult ce vrei tu sa transmiti prin propriul tau grai, cu propriile tale pareri, fara sa fii influentat de prin alte parti, asta nu ai reusit si nu cred ca vei reusi sa intelegi vreodata. Asta vroiam sa vad, asta n-am primit. Nu pot decat sa ma declar inca o data dezamagita de tine si in fond de omenire care mai usor recurge la jigniri si raportari la tacere catre alte persoane decat sa poarte o conversatie civilizata. Dar te si inteleg de ce esti asa. Ora e tarzie, probabil te doare fundul la cat stai pe scaun cu laptopul in brate sa scrii in loc sa stai cu persoana iubita in pat sau poate ca n-ai cu cine, habar n-am. Te inteleg si inteleg si eu ora, si ma retrag ca mi-ai dovedit mult prea multe incat sa mai merite sa scriu vreodata la adresa ta.

 

Numai de bine, "domnule" :))))))

Raspunsuri

A.

#843 Re: Re: Re: Re: Re: Catre acel "domn" A.

2013-08-21 21:10:49

#842: Daniela Popescu - Re: Re: Re: Re: Catre acel "domn" A. 

 cauta in urma, si comentariile care iti vor placea cel mai putin s-ar putea sa fie ale mele. si sunt destule fara ghilimele. am argumentat de suficiente ori pentru toti care s-au facut ca nu inteleg. nu stiu daca tu ai facut vreun studiu stiintific vreodata. studiile se construiesc si pe citate date din studiile facute de specialisti anterior. altfel nu se poate. doar daca vrei sa scrii povesti asa cum faci tu.

cat despre ce fac eu iti pot spune ca mi-am facut pe moment din treaba asta o prioritate. imi place sa port discutii pe tema asta si acum e o sansa numai buna. :) sa fii sanatoasa si somn usor.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 21:29:58





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...