S.O.S. familia!

Quoted post

mihai

#265 unde in presa...

2013-08-14 09:42

am cautat si am tot cautat si nu am gasit nimic despre un cuplu homosexual in aceasta emisiune. peste tot am citit despre 4 (patru) mirese. nici vorb de 3 mirese si un "mires" :))
de ce vreti sa dezinformati? de ce marjati pe ideea ca romanul are ochelari de cal si nu va verifica veridicitatea unei "stiri" din mai multe surse?
si vorbiti de manipularea publicului, cand prin aceasta petitie chiar asta faceti. este plin facebook-ul de oameni care au pus botul la petitia asta. m-am saturat de porcarii din astea. as vrea sa vad cel putin 3 linkuri unde apare aceasta stire. si nu, nu vreau site-uri crestine sau mai stiu eu ce alte bazaconii. vreau ceva real, un site de stiri.

va multumesc si sper ca acest comentariu sa fie publicat.

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#296 Re: unde in presa...

2013-08-14 16:33:59

#265: mihai - unde in presa...

Mihai, comentariile sunt publicate instantaneu, absolut toate, si apar ad-literam. Este inutil sa ma repet spunand de ce aleg ca, pe unele din ele, sa le sterg si/sau sa le reclam (de aceea exista aceste optiuni).

Este plin facebook-ul de oameni care pun botul la petitia asta? E greu sa-ti dau un raspuns la afirmatia asta, in forma in care o arunci in zeflemea printr-o expresie vulgara, dar facebook-ul chiar ESTE o platforma de socializare, insa nimeni nu are nevoie de facebook ca sa-si doreasca a tine cu dintii de ceea ce traim frumos. Si drept.E dreptul tau sa te saturi de ce vrei, asta se numeste intoleranta si e data de multi factori, dar nu e cazul sa ne anunti, ca nu ne intereseaza.

Dar uite, pentru ca inteleg ca iti este lene sa cauti singur informatii (culmea!, nu de pe facebook!!), am sa te ajut eu: cauta pe site-ul Libertatea, vei gasi stirea din care iti dau un fragment: "(...)Astfel, au rămas în finală trei cupluri heterosexuale, formate din mire şi mireasă, şi, se pare, unul mai puţin obişnuit, format din doi bărbaţi, homosexuali, care vor să-şi unească destinele fără să le pese de prejudecăţile românilor neobişnuiţi cu astfel de show-uri. “Scenariul emisiunii cuprinde, pe lângă secvenţe care să contureze viaţa respectivelor cupluri (cum s-au cunoscut, ce i-a legat unul de celălalt, momente fericite sau mai puţin reuşite din viaţa lor, povestea lor în general) şi oficierea unor cununii de către preoţi”, ne-au dezvăluit surse din cadrul PRO TV.

(...)

Aceleaşi surse ne-au precizat: “În cazul celor trei cupluri formate din femei şi bărbaţi, nu au existat probleme în a colabora cu Biserica Ortodoxă Română, însă(...)"

Iata, ai deja impuscati doi iepuri dintr-odata: libertatea si sursa aia din cadrul Protv de care zic ei. Scrie negru pe alb.

Pentru restul, informatia costa.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...