S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#18

2013-08-07 21:02

Doamna Cirstea, pagina e deschisa chiar tuturor! daca n-as fi sters comentariile anterioare, va asigur ca n-ati fi putut lasa dvs. un comentariu, pentru ca cineva posteaza in nestire gifuri (filmulete) pornografice. Dealtfel, daca apasati pe ''Arata detaliile'' din dreptul informatiei ca mesajul a fost sters, veti vedea ca scrie fie continut neadecvat, fie imagini neadecvate, fie limbaj neadecvat (absolut tot ce am sters am sterd DOAR pe acest considerent). In alta ordine de idei, familia inseamna strict mama, tata si copil/copii (daca exista). Dar traditia poporului roman, si natura fiintei umane este duala, asta insemnand simplu: barbat si femeie! Chiar si in relatiile homosexuale, poate stiti (daca nu, va zic eu) ca exista o parte activa si una pasiva, asta insemnand ca isi cauta intre ei rolul de femeie/barbat, in functie de pasivitate/activitate. Homosexualitatea este comportament sexual, nu are absolut nimic a face cu iubirea. Iubirea n-o condamna nimeni, dimpotriva! Daca-ti iubesti aproapele, il ajuti cu adevarat ca, in acea ''deschidere'' pe care o aclamati dvs., sa-si poata gasi echilibrul ca fiinta completa, nu ca fiinta bolnava.

Raspunsuri

Cirstea Cristina

#115 Re:

2013-08-10 23:28:42

#18: Dana Captilin -

Doamna Captilin, cand va referiti la familia traditionala romaneasca bineinteles includeti acei tati care abuzeaza fizic, mintal si sexual de copiii lor nu???? V-ati informat vreodata, asa din curiozitate, cam la ce nivel de civilizatie sunt considerate familiile "traditional" romanesti??? e suficient sa va opriti o ora in parc si sa ascultati copiii in ce fel vorbesc si cat de multa ura si dispret au pentru similii lor.Sunt psiholog de profesie si ma ocup de copii si adolescenti constatand zilnic ce trista realitate a familiei "traditionale" romanesti. Cat despre homosexuali sunt foarte bine informata, spre deosebire de dvs. Sunt oameni capabili sa simta iubire si respect, ceea ce ar fi corect sa simtim cu totii; dar si aceste nobile sentimente nasc tot din educatia de acasa.

Cristian

#1230 Re:

2013-08-26 20:12:00

#18: Dana Captilin -

Fiinta bolnava esti dumneata! Bolnavi sunt aceia care nu isi folosesc mintea excesiv de indoctrinata! Come on, guys and girls!

Românul

#2315 Re:

2013-09-04 21:16:29

#18: Dana Captilin -

Astea cu "activ-pasiv"="bărbat-femeie" sunt pure stupizenii. În unele cupluri heterosexuale femeia "poartă pantalonii" sau e partenerul vizibil mai "activ" iar bărbatul e mai liniştit sau mai "pasiv", fără să fie nimic în neregulă cu asta. De fapt "activ-pasiv" nu înseamnă absolut nimic vizavi de sex ci e doar o chestie de personalitate - aşa ceva se manifestă bine-mersi şi la cuplurile netradiţionale fără nicio dependenţă de sex şi fără ca asta să fie vreo "imitaţie" a altor cupluri.

Passodoble

#2457 Boală

2013-09-06 20:59:44

#18: Dana Captilin -

Homosexualitatea are legătură cu gelozia. Acest lucru îl afirmă valeriu Popa într-una din lucrările sale. Mai exact, din cauza geloziei dusă la extrem al unuia dintre părinți, copilul ajunge să fie homosexual (se transmite cumva o anumită stare sufletească, care îl face să se refugieze în homosexualitate). Din această cauzaă, părinții trebuie întâi vindecați, înainte de a-i vindeca pe copii


Musafir

#2541 Re:

2013-09-13 13:41:47

#18: Dana Captilin -

homosexualitatea e o pervertire a iubirii, o boala sufleteasca grava!....




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...