Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

claudia

#1567 si cine ne conduce acum ????

2013-03-04 16:56

#1564: DeNiro - victime....

Robert tu ai dreptate intr-un fel,dar paparudele care au venit in combinat de pe la depozite en-gross,ghisee bancare,incalziri de calorifere ce au facut pana acum?

Nimic.Nici pana acum nu cunosc schema de functionare a unitatii.

Oare vom putea vedea vreodata pierderea facuta de ei datorita incapacitatii si habarnismului lor?

Probabil ca sub actualul guvern nu ,dar vine urmatorul.

 

Raspunsuri

Alain Prost

#1586 Re: si cine ne conduce acum ????

2013-03-05 09:04:24

#1567: claudia - si cine ne conduce acum ????

.... ca sa raspund direct, cei de acum au avut ca scop sa mentina la limita de functionare platforma - nici eu nu sunt de acord cu o buna parte din ei, dar asta a fost o solutie de compromis, de urgenta....

 

... de la jumatea lui martie urmeaza etapa a doua sa zicem asa, se spera cresterea capacitatilor o data cu venirea unui flux de bani, pornirea si mentinerea la capacitate a 8 sectii : electrolizele, polieterii, propenoxid, soda, OXO, DOF.... la acest moment NU pare viabila si fiabila functionarea cu Arpechim, desi si-o doreste toata lumea, pentru ca NU poti atinge 100% la Pitesti doar alimentand CF cu benina nafta !

 

Tot cu sinceritate o spun, desi am stabilit ca-mi doresc din tot sufletul sa mearga lucrurile aici ca sa ne luam painea in continuare, la nivel de guvern as fi inchis definitiv platforma, fara nici un comentariu ! Si crezi nu crezi, oamenii de pe platforma sunt partasi la ceea ce s-a intamplat acolo prin lipsa de reactie si de demnitate !

 

Adica banuiesc ca nu e om pe aici care sa nu stie la ce foloseau firmele care infloreau peste gard, si de unde luau ele utilitati, materie prima si comenzi ferme ! Nu cred ca e cineva care sa nu stie unde se duceau banii "profit"!

 

Nu cred ca e cineva sa nu stie de unde lipsa de implicare si reactie a liderului Diculoiu vis-a-vis de a reprezenta drepturile salariatilor ! Si cu toate acestea omul a rezistat 20 de ani si, ciudat, inca e pe functie... si mai e si platit din banii oamenilor....

 

.... asa ca fratilor, nu va mai plangeti atat - este foarte normal si cinstit fata de oamenii din tara asta sa trageti ponoasele acum !

 

Voi ati acceptat si sustinut situatia asta, deci o meritati !