Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mihaita

/ #643 Rusineee !!! Demisia! Demisia! Demisia!

2013-01-27 10:46

Cei despre care discutati "asa zisii grevisti ai foamei" si conducerea "asa zisului Sindicat VICTORIA" - (cei trei - patru "actori" TV autointitulati eroi si comitet de criza al OLTCHIM) au primit de la noua conducere a OLTCHIM (BALAN / COCLET) - ca drept rasplata pentru dezbinarea salariatilor de la OLTCHIM avantajele materiale si sinecurile pe care le cunoasteti: angajarea sotiilor in OLTCHIM, promovarea in functii (unele inventate pentru ei), autoturisme de serviciu, garsoniere si apartamente in Caminele OLTCHIM, etc.
DAR, CEEA CE PUTIN CUNOSC, ACESTIA AU PRIMIT PENTRU TRDAREA LOR SI VANZAREA COLEGIILOR LOR DE MUNCA - SUME IMPORTANTE DE BANI (cca. 5.000 RON / pentru fiecare grevist al foamei si nu numai). Acest lucru se poate verifica si trebuie verificat in evidentele financiare ale OLTCHIM - pentru bani (REGISTRU DE CASĂ) si in evidentele OLTCHIM - pentru functii si spatii locative).

NOI CEILALTI SALARIATI AI OLTCHIM - ARPECHIM AM PRIMIT DE LA CONDUCEREA OLTCHIM SI DE LA SINDICATUL VICTORIA NUMAI INJURII SI AMENINTARI IAR ACUM NE PASTE CONCEDIEREA FARA SALARII COMPENSATORII.

"MULTUMIM" CONDUCERII OLTCHIM - ARPECHIM SI SINDICATULUI VICTORIA PENTRU MODUL IN CARE AU GESTIONAT, ALATURI DE GUVERN, SITUATIA OLTCHIM SI A SALARIATIILOR OLTCHIM / ARPECHIM:

  • asa cum s-a scris mai sus cresterea pierderilor de la 4 milioane de EURO / luna la 14 milioane de EURO / luna - pentru a ne aduce in pragul insolventeti si mai aproape de preluarea OLTCHIM de catre PCC;
  • asa cum s-a scris anterior: salarii restante (luna decembrie 2012 si, peste cateva zile, luna ianuarie 2013), tichete de masa restante (luna decembrie 2012 si, peste cateva zile, luna ianuarie 2013), banii de concedii restanti (decembrie 2012 + ianuarie 2013) si somaj pentru cca. 2.000 - 2.500 de salariati din PITESTI si din RAMNICU VALCEA.

SALVAREA NOASTRA ESTE DEMISIA SAU DEMITEREA LOR!
Sa nu asteptati sa iesim din nou in strada pentru ca oricum o vom face.