SPUNE NU DESFIINTARII SERIALELOR ONLINE!REFUZA MONOPOLUL!

Alexandra

/ #26 Să adoptăm tactica italienilor! Jos cu PRO TV, VOYO & Co Până și numele l-ați "paronimizat"!!!

2012-11-04 01:54

Încep fără captatio benevolentiae pentru că trebuie să vă transmit că ne-am săturat de voi și de sistemul vostru opresiv! Ne-ați distrus de la Revoluție încoace voi și ceilalți asemeni vouă! Ne-ați ținut în casă prostindu-ne cu televiziunea și cu emisiunile abjecte! Vreți să plătim ceea ce vizionăm?! Atunci MĂRIȚI-NE SALRIILE! Așteptați corectitudine?! Oferiți corectitudine! Nu ne faceți precum celor de la CFR! Dați-ne banii pe care ni i-ați luat de când l-ați ucis pe Ceaușescu! Renunțați la averile pe care le-ați agonisit pe spinarea noastră! NI SE CUVIN! Vă bateți joc de națiunea română! Ați prins slăbiciunea poporului, ați văzut că nu reacționează, iar acum profitați din plin. Ne este silă de voi și de conducătorii României!
Români, nu fiți delăsători! Cei care se cred atotputernici nu vor ține piept întregului popor nemulțumit, hărțuit, stresat, flamând, subjugat, cenzurat etc. Să luăm inițiativă! Să urmăm exemplul Italiei, care prin mișcarea CINQUE STELLE a reușit să elimine din mafia siciliană aflată la conducere! E rândul românilor să își conducă țara! Vrem să trăim bine după cum ni s-a promis! Vrem să dansăm după cum ne cântăm noi înșine, nu voi!
Vreți o nouă revoluție? Și una adevărată, nu inscenată? O veți avea! Noi, poporul român, contra voastră, toți cei care dețineți puterea! Voi, cei care nu vă puteți justifica banii, dați-ni-i nouă, poporului, pentru a putea să ne plătim și filmele vizionate!