AVIOANE NOI SI DEZVOLTARE ECONOMICA PRIN OFFSET!

Marius Zgureanu

/ #29 Petitia este doar inceputul

2012-09-28 14:43

Noi vom mediatiza in continuare aceasta alternativa, a offset-ului.

Acest offset ar fi fost o gura de oxigen pentru economia romaneasca si ocazia de a repune pe picioare cateva intreprinderi de profil militar, care probabil vor fi inchise in urmatorii 2 ani, dar si de a privatiza cateva intreprinderi de stat pentru care altfel nu va veni nimeni serios, cum s-a vazut in drama de la Oltchim...
Nu ne vom resemna pana cand prima transa pentru avioanele portugheze va fi platita si primul avion va pune roata in Romania, si nici atunci, pentru ca minimul necesar pentru Romanaia este undeva intre 48 si 72 de avioane… dupa cum a recunoscut si dl. ministru al apararii Corneliu Dobritoiu.
Vom continua sa promovam ideea de offset si avioane noi, deoarece o datoram celor din armata dar si industriei militare romanesti precum si celor care vor sa munceasca in Romania in domenii de inalta calificare!
http://www.rumaniamilitary.ro/petitie-pentru-avioane-multirol-noi-o-petitie-pentru-demnitatea-noastra
Nu avem nici un drept sa ne resemnam, pana nu obtinem pentru tara si pilotii nostri ceva similar cu oferta Saab, ce tocmai a fost comentata pe RomaniaMilitary. Acesta sa ne fie etalonul cu care vom masura:
http://www.rumaniamilitary.ro/despre-sanse-ratate-si-avioane-multirol

Cu deosebit respect,
Colectivul RomaniaMilitary & Marius Zgureanu