Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic


Musafir

/ #2417

2012-07-18 13:17

Oricare om de bun simt, in momentul cand stie ca a facut o greseala iesita din tiparele bunei cuviinte sau a bunului simt, incearca sa repare raul, dar simtindu-se vinovat, nu mai este semet, nu mai este comunicativ: intr-un cuvant ii este rusine.
Acum, cei care ne reprezinta si ar fi trebuit sa fie mai presus de noi, cei care i-am votat, prin comportamentul lor,(cel putin pe mine)se comporta ca scursurile societatii de cea mai joasa speta, mintind, gasind in permanenta scuze pentru orice abuz, santajand, amenintand, etc, etc, etc(aici intrand cele mai josnice tertipuri).
De la revolutie incoace, sperantele mi-au fost inselate de toate partidele si majoritatea politicienilor care s-au perindat la guvernare, dar modul cum acesti tineri (pe care-i vedeam ca pe o speranta ptr tara)au reusit sa ia puterea, calcand sub copite chiar si putinul bun simt care mai ramasese in politica, ma fac sa spun doar RUSINE.
La toti tinerii politicieni pe care i-a avut sub aripa sa Nastase (Ponta, Corlatean, Sova si multi altii), minciuna, tupeul, zeflemeaua, abuzul, aroganta, sunt singurele arme politice.
Interesul cetatenilor si al statului sunt mult in urma intereselor de partid, cumetrii, clan, s.a.m.d.
Dorinta lor de afirmare si putere ii face sa calce peste tot si toate, doar, doar, v-or ramane acolo.
Oameni buni, ganditi-va la voi si la cei din jurul vostru, si incercati sa separati minciuna de adevar.
RUSINE PTR TOATA CLASA POLITICA!