Petitie impotriva petitiei de modificare barem EN 2012 rom.

The Godfather

/ #257 Cu drag,eu.

2012-06-27 22:47

Vai de capul vostru,aveti mai multe palavrageli decat voturi.
Va anunt ca in Cluj,Zalau si Brasov se punctau ambele raspunsuri cu punctajul maxim de 6p DEJA,inainte ca ordinul pe tara sa fie dat.
Imi pare rau dragii mosului,ofticati sunteti voi cei care semnati aceasta petitie.
In primul rand: "Gramatica Academiei dă drept exemplu o structură asemănătoare, "Ceea ce mă bucură este că am terminat lucrarea la timp", despre care scrie că este "dificil de interpretat". Prima interpretare este că subordonata este subiectivă, "în virtutea poziţiei iniţiale şi a statutului de temă". Propoziţia poate fi însă considerată şi predicativă, având în vedere că informaţia din al doilea component al structurii "vehiculează informaţia de identificare"
Si daca era,sa zicem,prin absurd,gresita varianta B,faptul ca a creeat atata confuzie arata cat de incompetent este sistemul educational din Romania pentru ca nu poate creea subiecte care sa fie de o dificultate medie si sa nu fie interpretabile.
In al doilea rand,formularea textului petitiei este absurda.Cum poti sa compari ceva considerat corect sau cel putin interpretabil de Gramatica Academiei cu 2+2=5?! O dati deja in penibil.
Ordinul a fost dat si a fost facuta dreptate. Va urez noroc la repartizari.