Petitie impotriva maririi tarifelor notariale

...

/ #198 Re:

2012-01-10 13:05

#55: -  

 Daca sunteti numiti in functie si va place sa copiati anumite reguli si tarife ale altor state de ce nu copiati si sistemul american in care notarii sunt numiti in functie pe mandat de patru ani. Dar asa sunt romanii iau cate ceva de aici un pic de acolo si uite asa se duce de rapa tot. In Romania ca sa ajungi notat trebuie sa fi in primul rand fiul, nepotul sau nu stiu ce ruda a nu stiu ce notar ca sa poti MOSTENII aceasta functie. DAR VORBA LUI BASESCU "SA TRAITI BINE" CA DOAR ARE FATA NOTARITA.

PROGRAMUL notarului e de obicei afisat pe usa asta bineinteles daca are chef sa vina la birou, pe cand cel al traducatorului nu stii daca apuca sa doarma noaptea dar nu de grija "BANILOR".

De ce vreti voi notarii sa va modificati tarifele..... va-ti bagat in afaceri imobiliare ca asa sunteti toti cand vedeti ceva de ciugului si hop si voi ca MUSTELE... cum a cazut piata imobiliara cum hai sa mai punem ceva la legailizari ca astea se mai misca ca doar aveti si painea si cutitul munca de legalizare a unui act de tradus si asa nu va apartine, va spalati pe maini cum  ca nu stiti limba respectiva si legalizati doar semnatura traducatorului, dar nu uitati sa specificati ca trebuie sa fie obligatoriu in dublu exemplar stampilat si semnat unde vreti voi ca nu cumva sa va coste prea mult tusul, curentul, hartia pe voi ca doar aveti fraierii de traducatori care sa l-e faca, ca altfel sa-si gaseasca alt noar sa-i legalizeze traducerea.