strada Vadu Moldovei ASFALTATA

Ana Maria

/ #16

2011-12-05 16:27

D-l Bobocu are dreptate ,numai ca procedura mentionata se refera la drumuri forestiere. In cazul nostru FE00868D1 (portiunea asfaltata duce la cabana padurarului). Cei 350m neasfaltati sunt trecuti in hartile amenajistice la linie parcelara intre bornele 40 si 41 (adica padure deasa care nu a fost niciodata drum forestier).
Doamna Marta are de asemenea dreptate .Str Vadul Moldovei este mentionata in PUG ca avand limita sudica la soseaua de centura.Aceasta mentiune se regaseste in mai multe locuri si la primaria sectorului 1.Numai ca fondul forestier mentionat a fost trecut in administrarea ROMSILVA printr-o hotarare de guvern in anul 1991.
CGMB SI ROMSILVA nu au competenta sa modifice hotarari de guvern.Acest fapt a fost stabilit printr-o hotarare definitiva si irevocabila care poate fi vizualizata pe site-ul primariei (anularea HCGMB 112/2007). In mod normal mentiunile invocate contravin hotararii judecatoresti si ar trebui reactualizate.In acest sens ROMSILVA a informat atat pe presedinta asociatiei de propietari d.na Cristina Dimir cat si pe toti cei care au solicitat lamuriri asupra faptului ca locuitorii ansamblului Greenfield ar trebui sa foloseasca pe viitor alta cale de acces.
AR mai fi o problema ,portiunea neasfaltata trecuta in acte-padure deasa- este propietate privata,iar in acest caz complicatiile sunt majore.
Va sfatuiesc sa faceti adrese la Romsilva ,personal daca mi se lasa date de contact pot pune la dispozitie corespondenta mea cu aceasta institutie.