Desfintarea Politiei Locale

Un Cetățean

/ #2380 Throw the baby with the bath water!!!

2017-06-06 21:49

Numai din cauza că poliția locală nu'și pregătesc personalul, asta nu înseamnă că poliția locală este inutilă și trebuie desființată! 

Toate instituțiile descentralizate de la sistemul național și care funcționează la nivel local sunt mai ușor de controlat de către cetățeni decât cele la nivel național.  Ar fi de dorit o mai amplă descentralizare a instituțiilor in stat și controlul acestora să fie la nivel regional.  Astefel, fiecare regiune și/sau metropolă să'și țină sub control și gestiune afacerile regionale prin implicarea cetățenilor în politicile regionale și/sau locale comform nevoilor și cerințelor din respectivele regiuni și/sau metropole unde aceștia lociesc, muncesc, produc bunuri și servicii, se dezvoltă și î'și trasează rostul vieții. 

Dictatura de la o capitala îndepărtată unde domnește oligarhia și mogulismul nu este o soluție, și asta a fost dovedită de către sistemul bolșevik al PCR.  

Oamenilor, căutați soluții la nivel local, acolo unde puteți să petiționați în persoană autoritățile care sunt derilict în prestarea slujbei care le'a fost încredințată!

Dacă primarii nu'și îndeplinesc datoria după cum cetățenii doresc, atunci votații afară din funcții la următoarele alegeri și alegeți oameni de caracter care se țin de cuvânt și materializează promisiunile și programele de dezvoltare pe care voi le acceptați și pentru care votați afirmativ. 

Comuniști sunt cei care vor centralizare, nu cei care vor mai mult control la nivel local!!!