Detectia de metale in Romania - Apel la echilibru si colaborare

Un Crestin

/ #115 Sergiu Musteata - Tendinte curente in protectia patrimoniului arheologic din Romania si Moldova

2016-10-16 15:48

Romanii sau nascut COMUNISTI si vor muri tot COMUNISTI ! nu toti romanii suntem hoti !!

Cum pot niste creiere spalate sa ii faca pe toti detectoristii din romania ca sunt BRACONIERI sau viitori braconieri sau posibili braconieri ?

Voi nu ati avut o mama, o mama care sa va educe sa nu ii jigniti pe oamenii din jur daca nu ii cunoasteti, sau ati fost dinaia cu cheia legata la gat ca mama era toata ziua la servici si nu a avut timp sa va educe ramanand needucati dar si nesimtiti pe viata !

Citind aceasta carte , Sergiu Musteata  Tendinte curente in protectia patrimoniului arheologic, nu pot decat sa-mi arat scarba fata de gandirea voastra retrograda cand afirmati ca toti detinatorii de detectoare de metale sunt braconieri. Sa va fie rusine nesimtitilor mai ales ca unii dintre voi sunteti pe functii inalte si mancati painea din banii cetatenilor printre care sunt si detectoristi care practica detectia ca hobby si nu ca hotii cu care sunteti voi obisnuiti. Aceasta carte are tenta de propaganda comunista ca in perioada colectivizarii cand cei care nu faceau parte din colectiv erau catalogati ca tradatori. Cine va da voua dreptul sa manjiti imaginea detectoristilor autorizati si cinstiti din aceasta tara ??? dar nu va este rusine mincinosilor si nu va este frica de Dumnezeu ca mai repede sau mai tarziu veti da socoteala pentru faptele voastre ??? La judecata, Dumnezeu sa va pedepseasca pentru minciunile voastre si pentru nesimtirea crasa de care dati dovada. Daca sunteti pe posturi bine platite si va permiteti costume scumpe asta nu inseamna ca aveti dreptul sa va bateti joc de cei nevinovati, nesimtitilor. Sa va fie rusine oameni de nimic ce sunteti, nesimtiti care nu stiti sa respectati un om, atunci cum sa il respectati pe Dumnezeu necredinciosilor. Dumnezeu a dat cele 10 Porunci, doar zece dar care cuprind tot adevarul. Una din ele zice: Sa iubesti pe aproapele tau ! eu va zic ca macar sa il respectati ca de iubit pentru voi este imposibil sa o faceti. Alta spune: Sa nu minti ! atunci de ce voi mintiti facandui pe toti detectoristii BRACONIERI ? Sa nu depui marturie mincinoasa ! atunci voi nesimtitilor de ce depuneti marturie falsa scriind ca toti detectoristii braconeaza ? Si aceste doua Porunci sunt alaturi de Porunca SA NU UCIZI care noi spunem ca este ceva groaznic, e groaznic sa ucizi, dar la fel de groaznic este sa minti iar din minciuna ta cineva sa sufere, sa sufere urland in sinea lui ca cineva l-a facut braconier desi este o mare minciuna. Daca nu sunteti in stare sa va iubiti aproapele si nu sunteti in stare macar sa il respectati atunci taceti din gura nesimtitilor ca singuri va pavati drumul spre IAD. Vreti sa va atingeti scopul prin orice mijloaca ca sa interziceti detectia de metale in Romania dar o faceti doar din orgoliu si ambitie atata timp cat Seful Politiei de Patrimoniu a spus clar ca in acest an doar 17 cazuri de braconaj in situri au fost, fapt ce arata ca este in descrestere fata de anii trecuti...