Mama Iulia mai are 9 zile lângă fetița ei

Musafir

/ #41 Re:

2016-10-14 05:29

#37: -  

Doamna , apreciez ca sunteti un om milos, cu tot respectul , aici este vorba de un abuz datorat unor legi strimbe care personal cred ca au fost facute special asa, attudinea dvs. vizavi de dl. presedinte nu este tocmai buna, consideram ca dl. presedinte da dovada de clementa in cazul asta, dar d-zeu stie cite cazuri asemanatoare sunt, cu ele ce facem? Eu cred ca e bine sa SOLICITAM d-lui presedinte ca din functia pe care o are sa se implice intr-o schimbare a acestor legi strimbe ,astfel nu va mai fi nevoie sa salvam unul din d-zeu stie cite cazuri si sa ne mai si bucuram ca am reusit ceva. Cunoasterea drepturilor , obligatiilor si respectarea lor , ratiunea ,demnitatea, profesionalismul  ne va ajuta sa evoluam si noi ca societate, nu atitudinea milostiva, Avem niste institutii care au posturi de executie ocupate de oameni care trebuie sa-si faca treaba cu profesionalism nu cu mila pentru unii si ciuma pentru altii. Nu o luati personal, intentiile dsv. au fost dintre cele mai bune dar reusita sta in cunoastere, atitudine , verticalitate si argumente. Mila trebuie sa avem pentru orice inseamna neputinta, dar aici este vorba de nedreptate.