Desființarea SC Parking SA

Musafir

/ #70

2016-10-09 07:58

Nu vreau doar sa dispară Parking. Vreau sa aflu ce s-a întâmplat cu banii mei in acești ani. Să-mi spuna Amedeo Dulama daca i-au ajuns banii să-și construiască vila din afacerile cu Primăria, Publiserv,Cimitir si inca câteva. Să-mi spună președintele consiliului de administrație de la Parking - Popa Cristian daca s-a lăsat de vândut sucuri si s-a apucat de lucrări cu Publiserv. Să-mi spună alt cercetat penal - Chebac Mihai, omul care ținea banii PDL-ului in epoca Pinalty daca mai are probleme cu dosarul penal de la Posta Romana. Toate gunoaielenlui Pinalty din fostul PDL au ajuns astăzi in PMP si își fac vilute si excursii pe banii proștilor care plătesc taxe si impozite in oraș. Si nu in ultimul rand să-mi spună Boiengiu Elena alta PMPista de succes daca i s-a promis libertatea in schimbul faptului ca a turnat tot ce știa de Pinalty la DNA. Ăștia sunt oamenii care reprezintă grupurilende interese de astăzi. Sunt aceeași de 10 ani. Veți duce pana la capăt treaba sau vor veni băieții ăștia deștepți sa va cumpere? Ca așa s-a întâmplat pana acum