Demiterea primarului Decebal Fagadau si consiliului local

Musafir

/ #10

2016-08-22 10:39

Am semnat aceasta petitie pentru ca nu il cred in stare pe actualul primar sa faca ceva pentru acest oras. Felul in care se eschiveaza si nu vrea sa vorbeasca nici cu presa, nici cu cetatenii (lipseste de la ora de audiente din primarie in conditiile in care oamenii il asteapta acolo si este programata doar o singura zi pe saptamana), am inteles ca are legatura cu vestitele retrocedari ale penalului Mazare, era viceprimar pe vremea aceea si el personal a fost implicat in aceste retrocedari ilegale, pai atunci inseamna ca locul lui este in instanta sa fie urmarit penal alaturi de mentorul Mazare, nu la conducerea primariei. Orasul arata infect, nu avem fantani arteziene ca s-a grabit sa le dea la RAJA si aia nu fac mai nimic, semneaza in continuare PUZ-uri ilegale, apar in continuare blocuri pe SPATIILE VERZI din Constanta, AJUNGE NENOROCITILOR! A castigat primaria tăcând si acum crede ca va sta linistit 4 ani de zile la primarie facand acelasi lucru adica tacand.... s-o creada el, AFARA! Nu face decat sa continue politica penala a lui Mazare!!!! Se vede clar ca a fost "cătelușul lui Mazare". Hai pa Altân Tepe, nici macar nu s-a nascut in acest oras si vrea sa il gospodareasca, ușcheala oportunisti ce sunteti!