NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !


Musafir

/ #201 De ce nu este legală o astfel de ”instituție”

2016-08-18 06:44

Această lege este un favoritism, avem instituții care să ne reprezinte în afara țării, care să promoveze produsele românești și cultura română, nu mai avem nevoie de o alta care doar parazitează și beneficiează de pe urma bugetului de stat.


Apoi această ”instituție” se organizează și fuincționează pe baza statutului proproiu și e finanțată de la bugetul de stat, adică poate spune că pentru a funcționa decent are nevoie de 5 milionae de euro și noi să plătim pentru asta, nici o instituție nu beneficiază de o astfel de facilitate!!!


Legea este incompatibilă cu Constituția fiindcă :


Art 1. (2) : Forma de guvernământ a statului român este republica. – în România nu există casă Regală!


Art 16 (1) : Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări – aici se crează un favoritism acestei familii.


În aceleași condiții și noi putem să ne facem o casă regală și să cerem finanțarea, trebuie să avem aceleași drepturi și privilegii ca cetățenii, prin urmare ar trebui să avem parte de aceleași favoruri!


ARTICOLUL 47 (1): Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
Prin această lege se întâmplă exact opusul, banii cetățenilor sunt cheltuiți ilegal și inutil!

Monarhia este un pas înapoi pentru România, iar cei care au promovat o astfel de lege sunt iresponsabili!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...